Spelersvrouw.nl

AnneKee Molenaar is de nieuwe vriendin Matthijs de Ligt

AnneKee Molenaar vriendin Matthijs de Ligt

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 december 2018

Laatst Geüpdatet: 1 juli 2023

AnneKee Molenaar is de nieuwe vriendin van Matthijs de Ligt. Jarenlang was de sterspeler van Bayern München dolgelukkig met zijn jeugdliefde Annick Diekman, maar dat geluk is ten einde gekomen. Tijdens het gala van de Golden Boy Award verscheen hij met een andere dame aan zijn zijde. Het blijkt om AnneKee Molenaar te gaan.

Inhoudsopgave

AnneKee Molenaar nieuwe vriendin Matthijs de Ligt

AnneKee Molenaar is de nieuwe vriendin van Matthijs de Ligt. Waar de oud-speler van Ajax jarenlang gelukkig was met Annick Diekman, heeft hij nu zijn hart verloren aan AnneKee. Zoals echte voetballiefhebbers misschien al enigszins hadden verwacht, is AnneKee de dochter van niemand minder dan oud-Ajax-speler Keje Molenaar.

AnneKee is er de laatste jaren prima in geslaagd om niet te veel over zichzelf naar buiten te brengen. Tenminste, als het gaat om wie ze precies is. Zo is haar leeftijd niet bekend, maar is het wel duidelijk dat AnneKee werkzaam is als model en dat is iets wat je zeker ook wel terugziet aan haar Instagram-profiel. Hoelang Annekee en Matthijs al samen zijn, is niet bekend. Ook is het niet duidelijk hoe de twee verliefd op elkaar zijn geworden.

AnneKee Molenaar werd tijdens het FHM gala geprezen als één van de mooiste spelersvrouwen van dit moment. Ook Yolanthe Cabau, Mikky Kiemeney, Dayenne Huipen en Nathalie Den Dekker vind je terug in deze lijst.

Inmiddels verloofd

Matthijs de Ligt heeft zijn vriendin AnneKee Molenaar ten huwelijk gevraagd. Ze deelden op hun social media kanalen dat AnneKee geantwoord had met ‘Ja’. In deze week vroeg ook Davy Klaassen zijn vriendin Laura Benschop ten huwelijk.

© Instagram

Annick Diekman ex-vriendin Matthijs de Ligt

Annick Diekman is de ex-vriendin van Matthijs de Ligt. Annick stond al aan de zijde van De Ligt, toen de speler nog niet eens was doorgebroken bij Ajax. De twee kregen rond medio 2014 een relatie en waren jarenlang dolgelukkig met elkaar.

Nu is echter toch gebleken dat de relatie van de twee geen stand heeft gehouden. Toen Matthijs de Ligt zijn Golden Boy Award in ontvangst mocht nemen verscheen hij tenslotte niet met Annick op de rode loper, maar met zijn nieuwe vriendin Annekee.

AnneKee Molenaar is te volgen via Instagram.

© Instagram