Spelersvrouw.nl

Wauw! dit is de prachtige vrouw van Paul Pogba

Zulay Pogba is de prachtige vrouw van Paul Pogba

Zulay Pogba is de prachtige vrouw van Paul Pogba. Samen met haar heeft Paul twee kinderen; Labile Shakur Pogba en Keyaan Zaahid Pogba. Het stel trouwde in 2019 in de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Alleen familie en goede vrienden waren uitgenodigd. Sinds dat het stel getrouwd is, draagt Zulay de achternaam van Paul.

Inhoudsopgave

Alles over Zulay Pogba

Zulay Pogba is geboren op 16 november 1994 in Roger, bolivia. Ze is 1.73 meter lang en heeft 1 broer en zus. Ricardo is de vader van Zulay en Karla de moeder. Bij de meeste mensen is ze bekend als de vrouw van Paul Pogba. In het dagelijks leven werkt ze als model voor verschillende modewinkels. Op haar Instagram-account heeft ze méér dan 800.000 volgers.

De vrouw Pogba lijkt te genieten van haar leven. Dat snappen we wel. Zulay Pogba, de vrouw van Paul Pogba, verdient zelf haar eigen geld. Hier mag je af en toe best van genieten. Naast ze veel werkt, zorgt ze voor hun kinderen. Zulay en Paul wonen in het prachtige Turijn, omdat hij hier voetbalt.

Alles over Paul Pogba

Paul Pogba is geboren op 15 maart 1993 in Lagny-sur-Marne in Frankrijk. Hij heeft twee broers; Mathias Pogba en Florentin Pogba. De beide broers van hem zijn ook actief als profvoetballer. Paul, is de jongste. Yeo Pogba en Fassou Antoine Pogba zijn de ouders van de Franse middenvelder. Vroeger, hadden ze het niet breed thuis, vandaar dat Paul wilde slagen in het leven.  Dit is uiteindelijk gelukt. Hij staat maar wat graag in de spotlights. Op Instagram heeft de middenvelder van Juventus méér dan 55,8 miljoen volgers.

Opmerkelijk; oud-Ajacied Antony Matheus dos Santos kocht de woning van Paul in Manchester.

De carrière van Paul Pogba

De man van Zulay begon zijn voetbalcarrière bij US Torcy Jeugd. Op 1 juli maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Manchester United. Hier brak de man van Zulay nooit door. Op 3 augustus 2012 maakte hij de transfervrije overstap naar Juventus. Bij de Italiaanse ploeg brak de man van Zulay definitief door.

Hij speelde hier samen met Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Leonardo Bonnuci en Kingsley Coman. Het goede spel van de Franse middenvelder viel ook zijn oude club Manchester United op. De club uit Engeland betaalde op 9 augustus 2016 105 miljoen euro voor de Fransman. Hiermee was hij in één keer de duurste speler ooit. Dat is hij op dit moment niet meer. Neymar, ging namelijk voor 222 miljoen euro naar het Franse Paris Saint-Germain.

Bij Manchester United speelde Paul samen met Harry Maguire, Marcus Rashford, Bruno Fernandes en Anthony Martial.
De Franse centrale verdediger keerde op 11 juli 2022 terug naar de club waar hij ooit doorgebroken is; Juventus. Hij kwam transfervrij over. Federico Chiesa, Juan Cuadrado, Adrien Rabiot, Ángel Di María en Leandro Paredes zijn enkele ploeggenoten van de Fransman. Omdat Paul Pogba nu in Italië speelt, woont hij samen met zijn vrouw Zulay en zijn kinderen in Italië.