Spelersvrouw.nl

Saskia Kokshoorn is de vriendin van Dirk van Duijvenbode

Saskia Kokshoorn vriendin Dirk van Duijvenbode

Saskia Kokshoorn is de vriendin van Dirk van Duijvenbode. De darter bijgenaamd Aubergenius komt sinds 2011 uit voor de PDC, maar ook op persoonlijk vlak heeft hij in de roos gegooid met Saskia Kokshoorn als vriendin!

Inhoudsopgave

Saskia Kokshoorn vriendin Dirk van Duijvenbode

Saskia Kokshoorn en vriend Dirk van Duijvenbode wonen samen in ‘s-Gravenzande, en Saskia werkt bij Bake Five. Dat is een coöperatie van zelfstandige industriële bakkerijen in Nederland. Ze is van alle markten thuis, want in het verleden was ze werkzaam bij HMCzorg als secretaresse én Jumbo Supermarkten. Kokshoorn en Van Duijvenbode hebben al eventjes een relatie, want de eerste foto die we van de twee terugvinden op social media stamt uit 2015!

Dirk van Duijvenbode darter bij PDC

Saskia’s vriend Dirk van Duijvenbode is een opvallende figuur in de dartwereld. Hij kan namelijk niet alleen goed met pijltjes gooien, ook werkt hij met… aubergines. Dat heeft hem de bijnaam Aubergenius opgeleverd! Daarnaast schelt er altijd heuse hardstyle uit de speakers als Van Duijvenbode het podium op komt.

Lange tijd was een ‘Dirkie’ een begrip. Op het PDC WK Darts gooide hij namelijk zichzelf dood door een 180’er te gooien terwijl hij nog maar 160 punten over had. Het was een dure fout die hem in de partij tegen Raymond van Barneveld minimaal een set kostte. Lang had hij daar last van, gaf de darter eerlijk toe.

De carrière van Van Duijvenbode zit nu ontzettend in de lift. Eind 2019 verloor hij zijn tourkaart, maar sindsdien gaat het steeds beter. In het najaar van 2020 bereikte hij de finale van de World Grand Prix, wat hem tienduizenden euro’s aan prijzengeld opleverde. Het brengt hem richting de subtop in dartsland en misschien wel meer! Misschien dat het zo goed met hem gaat door zijn stabiele relatie met vriendin Saskia Kokshoorn!