Spelersvrouw.nl

Jorgelina Cardoso, de sexy vrouw van Angel di Maria

Ondanks het feit dat Jorgelina Cardoso, vrouw van Angel di Maria, al moeder is, mag ze er nog steeds zijn met haar sexy figuur. De blonde Argentijnse is sinds 2009 samen met Di Maria.
Jorgelina Cardoso en Angel di Maria komen beide uit Rosario, Argentinië. Ze ontmoetten elkaar in 2009 en twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en werd Jorgelina Angel’s vrouw. Argentijnse media omschrijven haar als de grootste fan van haar voetballende man en ze deinst er niet voor terug om iedereen die kritiek op Di Maria heeft een stevige veeg uit de pan te geven.

In 2013 werd hun dochter Mia geboren. Vanwege gezondheidsproblemen moest het meisje twee maanden in het ziekenhuis verblijven. Het was een zeer zware periode, stelde ‘Jorgita’ op haar Instagram-account. Naast vrouw van fungeert ze ook als de manager van Angel di Maria. Op haar Instagram-account zijn vooral foto’s van het gezin te vinden.

Angel di Maria heeft een relatie met Jorgelina Cardoso

Ondanks het feit dat Jorgelina de dertig reeds gepasseerd is en moeder is, heeft ze nog altijd een afgetraind lichaam. Ze is er bovendien niet vies van om haar schoonheid te tonen op het strand, waar ze in een mini-bikini te vinden is tijdens vakanties met Angel en Mia.

De afgelopen jaren verloopt de carrière van Di Maria wat moeizamer. Hij maakte indruk bij Benfia, waar hij een overstap naar Real Madrid verdiende. Na zijn overstap voor een slordige 75 miljoen van Real Madrid naar Manchester United verruilde de aanvaller al snel de Engelse club voor het Franse Paris Saint Germain, dat 44 miljoen euro voor hem over had. Medelijden hoeft u echter niet te hebben met het stel, want ook in Parijs strijkt Di Maria nog altijd jaarlijks een slordige 8 miljoen euro per jaar op. Overigens bezit de vleugelspits ook de Italiaanse nationaliteit. Zowel Di Maria als zijn vrouw Jorgelina hebben de ambitie uitgesproken om ooit weer terug te keren naar Rosario. Het stel is goed bevriend met Marcelo en diens vriendin Clarisse Alves.