Spelersvrouw.nl

Beatriz Espejel, de prachtige vriendin van Koke

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Atletico-ster Koke heeft een relatie met Beatriz Espejel. De prachtige brunette is docente en heeft haar eigen website.
Beatriz Espejel is docent lichamelijke opvoeding en vreemde talen van beroep. Ze werkt op de Albany School en geeft daar Engelse les. Beatriz is daarbij goed bevriend met andere spelersvrouwen van Atletico, zoals Malena Costa (Mario Suarez), Sinem Kobal (Arda Turan), Patricia González (David Villa), Veronica zag (Juanfran) of Carla Pereira (Diego Simeone). Ze heeft naast Koke nog een liefde: haar tijgerkleurige katten Romeo en Chloe.

De prachtige brunette houdt van latin muziek en is gek op dansen en Enrique Iglesias. Ze wordt in Spanje vaak vergeleken met Sara Carbonero: beiden zijn heel erg mooi, stijlvol, houden van voetbal en willen bovendien carrière maken. Onduidelijk is wanneer ze elkaar hebben ontmoet, we weten wel dat dat op het strand is geweest.

Koke heeft een relatie met Beatriz Espejel

Op haar Instagram toont ze bovendien erg modieus te zijn. De vriendin van Koke, die eigenlijk Jorge Resurrección Merodio heet, plaatst er geregeld foto’s die alles weg hebben van een mode shoot. Ook deelt ze met haar 30 duizend volgers foto’s van bijzondere plekken die ze bezoekt en natuurlijk selfies met vriend Koke. Beatriz blijkt buitengewoon gek te zijn op dieren en doet aan taekwondo. Samen kijken ze series en documentaires, zoals Game of Thrones, The Simpsons en National Geographic.

Beatriz Espejel heeft ook een eigen website. Daarop deelt ze bijvoorbeeld haar favoriete restaurants, maar ook haar fitness tips, reisblogs, mode-shoots en schoonheid- en gezondheidsdingetjes.

Koke speelt al zijn hele leven voor Atletico Madrid. Al als 8-jarige stroomde hij in de jeugdopleiding van de club. Tegenwoordig is hij één van de grote sterren en strijkt hij jaarlijks meer dan tien miljoen euro aan salaris op. De aanvallende middenvelder, geboren in Madrid, speelt ook in het Spaanse elftal en werd reeds aan grote Europese club gelinkt. De spelmaker is goed bevriend met spits Antoine Griezmann.