Spelersvrouw.nl

Marta Dominguez, ex-vriendin van Thibaut Courtois

Marta Dominguez vriendin van Thibaut Courtois

Marta Dominquz is de ex-vriendin van Thibaut Courtois. De doelman heeft sinds eind 2013 een relatie met de Spaanse Marta Dominguez. Samen hebben ze een dochtertje: Adriana en zoontje: Nicolás. Courtois leerde de prachtige Marta Dominguez kennen tijdens zijn verblijf bij Atletico Madrid.

Inhoudsopgave

Marta Dominquez is de ex-vriendin van Thibaut Courtois

Marta Dominquez is de ex-vriendin van Thibaut Courtois. De relatie van de twee kreeg de afgelopen jaren aardig wat te verduren. In de Engelse boulevardpers verscheen het hardnekkige verhaal dat het Vlaamse lingeriemodel Emily Vanhoutte een affaire zou hebben gehad met de doelman begin 2014. Vanhoutte, voormalig Miss België, stelde dat ze erin is geluisd door de keeper, die zou hebben beweerd dat hij vrijgezel was. “Als ik had geweten dat hij al bezet was, was ik nooit iets met hem begonnen. Ik wist niet dat hij een dubbelleven leidde.”

De blondine zou Courtois hebben leren kennen in discotheek Verssuz in Hasselt. Een getuige vertelde Clint: “De flessen wodka – van minstens 500 euro – vlogen er in de vipruimte in het rond en op een bepaald moment werden Thibaut en zijn vrienden vergezeld door twee jonge dames. Eentje van hen – Emily Vanhoutte – kon nogal goed opschieten met Thibaut. “Die twee leken wel een koppel! Ik kon mijn ogen niet geloven, want Thibaut had toch een vriendin in Spanje?”

Meer buitenechtelijke escapades

Vervolgens zouden ze meerdere passionele nachten hebben doorgebracht in het Holiday Inn hotel in Hasselt. De Chelsea-keeper zou volgens Emily haar vaker hebben gezien dan Marta en haar zelfs met trots getoond aan zijn vrienden. “Maar ik ben geen golddigger. Het was me niet om zijn geld te doen. Ik dacht dat we gewoon veel plezier samen hadden.”

Het is overigens niet het eerste verhaal over buitenechtelijke escapades van Courtois. Ook de Spaanse Jennifer Sánchez beweert een affaire met de sluitpost te hebben gehad: “We zagen elkaar één keer per week, maar ik ben nooit bij hem thuis geweest. We probeerden elkaar te zien op de momenten waarop we wisten dat Marta moest werken. We gebruikten nooit voorbehoedsmiddelen als we seks hadden. Hij heeft met andere woorden een groot risico genomen. Wie weet was ik nu wel zwanger.”

Verhuizen voor de kinderen

Enige tijd hield de relatie tussen Dominguez en Courtois toen nog stand, maar in september 2016 kozen de twee er in alle vriendschap voor om uit elkaar te gaan. Zij was toen al zwanger van hun tweede kind. “Door de drukke sportieve agenda heb ik haar de voorbije maanden niet altijd bij kunnen staan zoals het zou horen. Wij houden nog van mekaar, komen nog uitstekend overeen, maar achter onze romantische relatie hebben we definitief een punt gezet. Zonder dat we daardoor onze verantwoordelijkheden uit de weg zullen gaan.”

Courtois gaf in de zomer van 2018 nog aan dat hij zijn kinderen zo miste toen hij nog bij Chelsea speelde. “Het punt is: mijn kinderen wonen in Madrid. Ik wil ze graag dichtbij hebben. Dat betekent niet per se dat ik terug ga naar Spanje, maar voor mij zijn ze wel erg belangrijk. Ik ga iets doen om ze meer te kunnen zien.” Uiteindelijk koos hij er in die transferperiode voor om te vertrekken naar Real Madrid. Of de keeper ook alweer een nieuwe vriendin heeft, is niet bekend.