Spelersvrouw.nl

Caroline de vrouw van Melvin Platje

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 februari 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Platje, een Nederlandse voetballer die in januari 2021 op huurbasis bij De Graafschap tekende. Hij kwam over van het Indonesische Bali United en speel Caroline is de vrouw van Melvin Plde eerder al voor onder meer FC Volendam en NEC. Melvin Platje en zijn Zweedse vrouw Caroline waren al uitgebreid te zien in de docuserie Paradijsvoetballers.

Inhoudsopgave

Caroline vrouw Melvin Platje

Melvin Platje ontmoette Caroline ruim veertien jaar geleden tijdens een feestvakantie op partyeiland Chersonissos (Griekenland). Al snel bleek de Zweedse beauty iets meer te zijn voor hem dan een vakantieliefde, en inmiddels hebben ze al drie zoontjes samen: Milan, Noël en Dion. In een interview met Voetbal International gaf Melvin dan ook aan ‘een echte familieman te zijn’. “Zo zie ik mezelf wel, ja.”

Melvin Platje oud-speler FC Volendam, NEC en VVV

Melvin Platje is in 1988 geboren in Naarden. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam en werd daarna bij NEC een echte ‘cultheld’. Via Neftci Baku (Azerbeidzjan), Kalmar FF (Zweden), VVV-Venlo, Stade Brest (Frankrijk), Hansa Rostock (Duitsland), Lommel United (België) en Telstar belandde hij in 2018 bij Bali United, op Indonesië.

Daar leefden hij, zijn vrouw Caroline en de drie kinderen een droomleven. “Het leven hier is echt geweldig. Bali is fantastisch. We hebben hier een mooi leven, ik speel voor een mooie club en de mensen zijn heel erg aardig. We spelen iedere thuiswedstrijd voor 20.000 supporters. Het is top”, vertelde Melvin Platje al eens aan VTBL.

Melvin Platje van Bali United naar De Graafschap

Desondanks koos de toen 32-jarige aanvaller in januari 2021 voor een huurtransfer naar De Graafschap. “Melvin halen was voor ons een buitenkansje. Hij wil graag hier voetballen en wij denken hem, met al zijn ervaring en doelgerichtheid, goed te kunnen gebruiken in de jacht om onze doelstelling te behalen”, zei manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap over hem.

Nu maar hopen dat Melvin Platje, zijn vrouw Charlotte en de drie kinderen net zo van de Achterhoek kunnen gaan genieten, als van Indonesië en Bali United!

Geplaatst door Melvin Platje op Zondag 13 oktober 2019