Spelersvrouw.nl

Carolijn Doorduijn vriendin van Kostas Lamprou

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Carolijn Doorduijn is de vriendin van Kostas Lamprou, doelman van Willem 2. De twee zijn al een behoorlijke tijd samen en ook nog eens dolgelukkig met elkaar. In juni 2022 trouwden de twee. Ook zijn de twee trotse ouders van hun dochter Valentina.

Inhoudsopgave

Carolijn Doorduijn vriendin Kostas Lamprou

Carolijn is geboren in het Noord-Brabantse Breda, waar ze ook opgroeide. Daarna verhuisde ze naar Amsterdam, om daar op de Universiteit de opleiding Language & Communication te gaan volgen. In oktober 2011 ging de knappe vriendin van Lamprou voor een buitenlands avontuur, door als office manager voor het grote makelaarskantoor Wilfords London Limited aan de slag te gaan. Uiteindelijk vertoefde Carolijn ruim twee jaar in de hoofdstad van Engeland, tot ze in 2014 terugkeerde naar Amsterdam.

© Instagram

Carolijn werkt bij platenmaatschappij Black Hole Recordings

Daar trad de goedlachse Brabantse als Artist & Repertoire Manager in dienst van de platenmaatschappij Black Hole Recordings. Black Hole Recordings werd in 1997 uitgebracht door DJ Tiësto en Arny Bink. DJ Tïesto stapte er al vrij snel uit, maar onder aanvoering van Bink ontpopte de platenmaatschappij zich tot één van de grootste trance- en dance labels van de wereld. Kostas Lamprou heeft dus een succesvolle en ambitieuze vriendin aan zijn zijde, kunnen we wel stellen.

Bovendien hebben Carolijn en Kostas een belangrijke gedeelde hobby: reizen. Zo verschenen er op de Instagram-pagina’s van het koppel al kiekjes vanuit onder meer Dubai, Londen, Parijs en Las Vegas. Verder vliegen ze regelmatig naar Griekenland, het geboorteland van Lamprou. Hij kwam echter al op dertienjarige leeftijd naar Nederland om in de jeugdopleiding van Ajax te gaan spelen. Later keepte de linkspoot nog voor Feyenoord, Excelsior en Willem II, alvorens in augustus 2017 terug te keren bij Ajax.

Goede vrienden van Joël en Naomi Veltman

Sindsdien wonen Carolijn en Kostas ook weer in Amsterdam. Vanuit daar trekken zij veel op met Ajax-ploeggenoot Joël Veltman en diens vriendin Naomi. Dit seizoen zit Lamprou zelf vooral op de reservebank bij de recordkampioen van Nederland, maar met de beeldschone Carolijn aan zijn zijde zal de goalie zich toch nauwelijks kunnen vervelen.