Spelersvrouw.nl

Lotte Berkers vriendin van Armando Obispo

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Lotte Berkers is de vriendin van Armando Obispo, één van de grotere talenten uit zijn generatie bij topclub PSV. De twee zijn nog niet heel erg lang samen, maar wel al smoorverliefd op elkaar.

Inhoudsopgave

Lotte Berkers vriendin Armando Obispo

Lotte Berkers is geboren in het Limburgse Baarlo. Ze zat op de middelbare school De Hulster in Venlo, waar ze ook haar stage bij Zorggroep De Nieuwe Munt liep. Nadat ze in mei 2016 slaagde voor haar examens, en dit op vriendinnenvakantie in het Griekse Chersonissos goed heeft gevierd, koos de vriendin van Obispo voor de opleiding Business Administration op de TMO European Fashion Business School.

Lotte werkt in een Gucci Outlet

Ze verhuisde er voor naar Utrechtse Doorn, waar de particuliere hbo-opleiding wordt gegeven. Het was ook het moment dat ze de supermarkt Coop, waar Lotte een bijbaantje had, verruilde voor de job van Sales Associate bij het exclusieve Italiaanse kledingmerk Gucci, in de Outlet in Roermond. Niet gek!

© Instagram

Lotte en Armando naar Dubai

In december 2018 verscheen de eerste foto van Lotte Berkers en Armando Obispo samen als setje: vanuit Dubai. De twee verbleven er zeker twee weken, en genoten van alle luxe die het land te bieden heeft. Bij het vakantiekiekje samen vanuit Dubai schrijft Lotte: ‘Better when I’m with you’. Vlak daarna vloog Obispo met de selectie van PSV door naar de andere oliestaat in het Verre Oosten: Qatar.

Voor Obispo verloopt dit voetbaljaar buiten het hoogtepunt tijdens de winterstop, het trainingskamp in Qatar dus, toch wat teleurstellend. Hij staat aangeschreven als een grote belofte, maar een doorbraak in PSV lijkt er voorlopig nog niet in te zitten. Maar we hopen natuurlijk voor hem, en ook voor zijn Lotte, dat dat spoedig zal gaan veranderen!