Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Juventus

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Juventus

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 8 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

De vrouwen de voetballers van Juventus staan het liefst midden in de spotlights. De meeste zijn erg actief op social media. Hier delen ze hun ‘perfecte’ leven. Elke voetballer van Juventus heeft een prachtige vrouw aan de haak geslagen. Ben je benieuwd naar de spelersvrouwen achter de voetballers van Juventus? Lees dan dit bericht.

Zulay Pogba is de vrouw van Paul Pogba

Inhoudsopgave

Zulay Pogba is de vrouw van Paul Pogba

Juventus-sterspeler Paul Pogba is alweer heel wat jaartjes samen met zijn huidige vrouw, Zulay Pogba. Voordat de profvoetballer uit Frankrijk zijn huidige vrouw leerde kennen, had hij lang een relatie met een andere vrouw. Inmiddels zijn Zulay en Paul dolgelukkig met elkaar. De Franse middenvelder speelt sinds 11 juli 2022 weer bij de club waar het allemaal begon, Juventus. Hij woont met zijn prachtige vrouw in Turijn.

Jorgelina Cardoso is de vrouw van Angel di Maria

Jorgelina Cardoso is de vrouw van Angel di Maria

Jorgelina Cardoso is de knappe vrouw van Angel di Maria. Het stel is al sinds 2019 samen en heeft twee kinderen. Jorgelina en Angel zijn in 2011 getrouwd, twee jaar nadat ze een relatie kregen. De vrouw van Angel di Maria is altijd met de voetballer mee verhuist. Ze hebben de afgelopen jaren al in heel wat landen gewoond. Jorgelina, kan het goed vinden met Antonela Roccuzzo, de vrouw van Lionel Messi. Ondanks dat Jorgelina al ruim 30 jaar oud is, ziet ze er nog steeds prachtig uit. Angel di Maria, heeft het goed voor elkaar.

Marina is de vriendin van Wojciech Szczęsny

Marina is de vriendin van Wojciech Szczęsny

Wojciech Szczęsny, volgde Gianluigi Donnarumma bij Juventus. De twee keepers hebben in ieder geval één ding gemeen; ze hebben beide prachtige vriendinnen. Marina is de bloedmooie vriendin van Juventus-keeper Wojciech Szczesny. De vriendin van de Poolse doelman werkt als actrice en heeft op haar Instagram-account ruim 1 miljoen volgers. Marina en Wojciech hebben samen een zoon. Ze zitten regelmatig op de tribune in Turijn. Szczęsny is erg blij met zijn prachtige vriendin, en dat snappen wij wel.

Mois Kean is nog vrijgezel

Supertalent Mois Kean lijkt nog vrijgezel te zijn, hij is in ieder geval nog niet in het openbaar verschenen met een vrouw. Wellicht dat jonge supersterren zich volledig op hun carrière willen focussen? Erling Haaland is namelijk ook nog vrijgezel. Aan vrouwelijke aandacht zal de profvoetballer geen gebrek hebben. We verwachten dat hij binnen de kortste keren een vriendin heeft. Wanneer dit zo is, lees je het natuurlijk op spelersvrouw.nl.

Camila Glante is de vriendin van Leandro Paredes

Camila Glante is de vriendin van Leandro Paredes

Leandro Paredes, heeft zeker een goede smaak als het om vrouwen gaat. Hij heeft namelijk een relatie met Camila Glante, die er alles behalve slecht uit ziet. Ondanks dat de vriendin van Paredes er fantastisch uitziet, is er weinig over haar bekend. Ze staat namelijk liever niet in de spotlights. 

Agata Sieramska is de bloedmooie vriendin van Arkadiusz Milik

Agata Sieramska is de bloedmooie vriendin van Arkadiusz Milik

Agata Sieramska is de knappe vriendin van oud-Ajacied Arkadiusz Milik. Milik, heeft zeker een goede smaak als het over vrouwen gaat. De vriendin van Milik is elke dag in de sportschool te vinden, dat is ook wel te zien aan haar afgetrainde lijf. Milik woont inmiddels samen met zijn vriendin, ze hebben alleen nog geen kinderen. Wellicht komt dit in de toekomst?

Adrien Rabiot is nog vrijgezel

De Franse middenvelder Adrien Rabiot is nog vrijgezel. Wel, heeft hij al een indrukwekkend rijtje aan clubs gespeeld. De Franse middenvelder speelde voor onder meer: Paris Saint-Germain en Toulouse. We hopen voor Andrien dat hij zijn droomvrouw nog vindt, daar gaan we overigens wel van uit.

Melissa Botero is de vrouw van Juan Cuadrado

Melissa Botero is al sinds 2016 de vrouw van Juan Cuadrado. Het stel is dolgelukkig met hun twee kinderen. Melissa en Juan hebben een jongen en een meisje. De dochter van het stel werd als eerst geboren. De 34-jarige Juan speelt al sinds 1 juli 2017 bij Juventus. Het gezin woont sindsdien in Turijn. Juan geniet ervan om met zijn vrouw en kinderen op vakantie te gaan. Ook bezoeken ze regelmatig zijn geboorteland Colombia. 

India Simoni is de knappe vriendin van Fabio Miretti 

India Simoni is de knappe vriendin van Fabio Miretti 

De naam ‘Fabio Miretti’ zal bij de meeste lezers niet bekend voor komen. De pas 19-jarige middenvelder van Juventus begint wel steeds bekender te worden. De Italiaan staat steeds vaker in de basis. Het gaat niet alleen goed met zijn voetbalcarrière, het gaat ook goed in de liefde; Fabio Miretti heeft namelijk een prachtige vriendin. India Simoni, is de jeugdliefde van Fabio Miretti.

Martina Maccari is de vrouw van Leonardo Bonucci

Leonardo Bonucci is al jaren getrouwd met zijn vrouw Martina Maccari. De vrouw van de ervaren centrale verdediger van ‘de oude dame’ blijft het liefst buiten de spotlights. Leonardo, mag zichzelf naast ‘profvoetballer’, ook ‘professor’ noemen. Hij behaalde namelijk meerdere universitaire diploma’s. Martina Maccari is een bekende van Matthijs de Ligt en AnneKee Molenaar. Ze waren samen achterin te vinden bij Juventus, Matthijs maakte ondanks een transfer naar Bayern München.

Natalie Regina is de vriendin van Alex Sandro

Natalie Regina is de pittige vriendin van Alex Sandro. Ze werd bekend in haar geboorteland doordat ze ruzie kreeg met de oud-president van het land. Dit alles is te lezen in ons eerder geschreven artikel. Regina, groeide net als Alex, op in São Paulo. Ze heeft nooit armoede gekend, haar ouders waren allebei advocaat. Ook Natalie werkt momenteel als advocaat, ze is haar ouders achterna gegaan. Alex en Natalie zijn al meer dan 10 jaar dolgelukkig met elkaar.

Thessa Lacovich is de vrouw van Manuel Locatelli 

Thessa Lacovich is de vrouw van Manuel Locatelli 

Ook de Italiaanse fixer Manuel Locatelli heeft een goede smaak als het om vrouwen gaat. Hij heeft namelijk een prachtige vrouw. Thessa Lacovich, is de vrouw van middenvelder Manuel Locatelli. Ze is regelmatig te zien op het Instagram-account van Juventus. De vrouw van Locatelli staat maar al te graag in de belangstelling. Thessa, is erg actief op Instagram, daarnaast volgt ze een Master in Digital Communication Strategy. Dit alles is te lezen op Instagram. Locatelli, verwacht samen met zijn huidige vriendin binnenkort hun eerste kind.

Giorgia Miatto is de vriendin van Mattia Perin

Mattia Perin heeft samen met zijn vriendin al 3 kinderen. Ze zijn erg gelukkig met elkaar en gaat het liefst met elkaar op vakantie. Ook willen ze het liefst zo veel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. Wanneer Perin niet in de goal staat bij Juventus, is hij het liefst bij zijn gezin.

Michela Persico is de bekende vriendin van Daniele Rugani

Michela Persico is de bekende vriendin van Daniele Rugani

De vriendin van Daniele Rugani kan je wel een ‘droomvrouw’ noemen. Ze heeft blond haar, ziet er prachtig uit en houdt van voetbal, wat wil je nog meer. De vriendin van Daniele Rugani is zeker geen onbekende in Italië. Ze werkt namelijk als actrice en presentatrice. Zo presenteert ze verschillende voetbalprogramma’s. Michela, heeft samen met profvoetballer Daniele Rugani 1 zoon. Michela en Daniele zijn al jaren samen en lijken nog steeds gelukkig met elkaar te zijn.