Spelersvrouw.nl

Kelly van den Broek vriendin van Ramon Hendriks

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 oktober 2020

Laatst Geüpdatet: 11 april 2023

Kelly van den Broek is de vriendin van Ramon Hendriks, een Nederlandse voetballer die uitkomt voor topclub Feyenoord. Eerder speelde hij al in de jeugd bij FC Dordrecht. In 2018 tekende de verdediger, in het bijzijn van zijn vriendin Kelly, zijn eerste profcontract in Rotterdam. Momenteel is hij actief bij FC Utrecht

Inhoudsopgave

Kelly van den Broek vriendin Ramon Hendriks

Kelly van den Broek is een knappe blondine die al jarenlang samen is met vriend Ramon Hendriks. In de afgelopen jaren maakten ze al veel bijzondere dingen mee, zoals een vakantie naar Gambia in Afrika. Vandaag de dag studeert Kelly op de Erasmus University in Rotterdam, waardoor ze altijd lekker dichtbij haar grote liefde Ramon Hendriks is.

Ramon Hendriks oud-voetballer Feyenoord

Ook was Kelly van den Broek er bij toen Ramon in maart 2018 zijn eerste profcontract bij Feyenoord mocht tekenen. Een jaar eerder werd hij nog opgepikt bij FC Dordrecht, nu was hij dus in één klap profvoetballer. Onder toeziend oog van Kelly, zijn ouders, jongere broer en zus, oudere zus en zijn beste vriend signeerde Hendriks een verbintenis tot medio 2021.

Eerste profcontract

“Ik ben enorm blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt met dit contract. Dit is voor mij een hoogtepunt, maar tegelijkertijd zie ik dit pas als het begin. De komende jaren ga ik er alles aan doen om me zo goed mogelijk te ontwikkelen, met als uiteindelijke doel een plekje bij Feyenoord 1”, zei Hendriks destijds.

En toenmalig technisch directeur Martin van Geel: “Ramon is een stabiele linker centrale verdediger. Met deze overeenkomst bieden we hem de komende jaren de kans om verder door te groeien. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dat zal doen.”

Aan de steun van vriendin Kelly van den Broek zal het in ieder geval niet liggen, want zij is regelmatig in De Kuip of op Varkenoord (waar Jong Feyenoord zijn wedstrijden afwerkt) te vinden. Een mooi koppel!