Spelersvrouw.nl

Lana Slier vriendin van Tonny Vilhena

Tonny Vilhena vriendin

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Lana Slier is de nieuwe vriendin van Tonny Vilhena. De oud-speler van onder meer Feyenoord werd in 2017 nog gedumpt door zijn ex Demi de Boer (dochter van oud-international en analist Ronald de Boer), maar is nu gelukkig samen met Lana. Tegenwoordig speelt Tonny voor het Italiaanse Torino Fc

Inhoudsopgave

Lana Slier vriendin Tonny Vilhena

Lana Slier en Tonny Vilhena maakten hun relatie in september 2017, al erg snel na de breuk tussen de voetballer en Demi de Boer, officieel. Ze kwam voor het eerst met hem in het nieuws doordat Story-fotograaf Edwin Smulders ze samen spotte in de P.C. Hooftstraat, in Amsterdam.

In april bezochten Lana en Tonny, vergezeld door vriend Noa Lang (speler van Ajax, speelde in de Feyenoord-jeugd samen met Tonny), nog samen een wedstrijd tussen FC Dordrecht en Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

©Instagram

Tonny Vilhena Design Fashion

De knappe blondine werkt al jaren in de kleding- en modewereld. Zo had ze een eigen kledingzaak genaamd LANA’S Walk-In Closet, in Maassluis. Inmiddels vinden we Lana terug als model op de website van Tonny Vilhena Design Fashion: TVD, een merk dat is ontworpen door haar vriend. Er worden voornamelijk tracksuits, leggings, hoodies en t-shirts aangeboden door TVD Fashion.