Spelersvrouw.nl

Aisha Rodríguez vriendin Bruno Varela

Aisha Rodríguez vriendin Bruno Varela

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 januari 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Aisha Rodríguez is de vriendin van Bruno Varela. De dame staat altijd aan de zijde van de keeper van Ajax. De twee hebben samen ook een kindje. In 2019 is Varela op huurbasis van Benfica vertrokken naar Ajax. Helaas voor de keeper krijg hij niet veel speeltijd en keepte maar 3 wedstrijden. Sinds 2020 speeelt hij voor Vitória Guimaräes.

Inhoudsopgave

Aisha Rodríguez vriendin Bruno Varela

Aisha Rodríguez is de vriendin van Bruno Varela. Heel veel over wat de dame in het dagelijks leven doet, is niet bekend. Toch weten we wel iets. Zo valt uit de Instagram-profielen van haar en Bruno wel op te maken dat de twee de gelukkige ouders zijn van een kindje dat geboren is op 22 april 2015.

Daarnaast is Aisha een creatief type dat zich heeft gericht op Art & Design. Of ze daar in haar dagelijks leven ook iets mee doet of dat ze zich volledig richt op de opvoeding van hun kindje, is niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat Aisha en Bruno al heel wat jaren bij elkaar zijn en elkaar door dik en dun steunen.

© Instagram

Bruno Varela keeper van Ajax

Bruno Varela maakte in de winter van 2019 de overstap van Benfica naar Ajax. De doelman werd op huurbasis naar Amsterdam gestuurd om de tegenvallende reservekeeper Kostas Lamprou te vervangen. Varela raakte eerder dat seizoen nog zijn basisplaats bij Benfica kwijt.

Desondanks kunnen we stellen dat Varela een groot talent is. Hij kwam voor heel wat jeugdteams van Portugal in actie en speelt al jarenlang bij Benfica. Het is afwachten of hij de komende periode bij Ajax de kans krijgt om zijn kwaliteiten te tonen. Aisha Rodríguez zal er in ieder geval alles aan doen om hem te steunen.

Aisha Rodríguez is te volgen via Instagram.