Spelersvrouw.nl

Gionara Anastasia vriendin Paul Gladon

Gionara Anastasia vriendin Paul Gladon

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 januari 2019

Laatst Geüpdatet: 25 augustus 2023

Gionara Anastasia is de beeldschone vriendin van Paul Gladon. Gladon heeft al bij aardig wat clubs onder contract gestaan, maar is nu teruggekeerd naar Nederland om bij Fortuna Sittard aan speelminuten toe te komen. Zijn vriendin Gionara volgt hem altijd en overal, zo is in het verleden al wel gebleken.

Inhoudsopgave

Gionara Anastasia vriendin Paul Gladon

Gionara Anastasia is de vriendin van Paul Gladon. De dame staat ook wel bekend als Gionara Maipauw. Ze is afkomstig uit Domburg, maar heeft inmiddels al de hele wereld gezien. In maart 2020 beviel Gionara van hun zoontje Dani Gladon. Gionara volgt haar vriend Paul Gladon namelijk overal waar hij gaat. Ook tijdens zijn periode bij Wolverhampton Wanderers liet zij hem niet in de steek. Dat ondanks dat Paul het daar enorm zwaar heeft gehad toen hij op een zijspoor belandde.

“Mijn vriendin is vaak overgekomen, ook als ze eigenlijk niet kon, ze zat midden in haar examens, maar kwam voor mij. Op vrije dagen vloog ik terug naar Nederland, in vier of vijf maanden een stuk of vijftien keer”, legde Gladon al eens uit in gesprek met TC/Tubantia. Daarnaast gaat Anastasia ook graag met Gladon op vakantie en daarbij is Dubai haar favoriete bestemming.

© Instagram

Paul Gladon als voetballer

Paul Gladon heeft er al een flinke carrière op zitten. Hij begon in de jeugdopleiding van Hoofddorp en maakte in 2009 de overstap naar die van Sparta Rotterdam. Daar groeide hij tussen 2010 en 2015 uit tot speler van de hoofdmacht, al zat er ook een verhuurperiode bij FC Dordrecht tussen.

In 2015 volgde de overstap naar Heracles Almelo en een jaar later vertrok hij al naar Wolverhampton Wanderers. Daar heeft hij echter nooit veel gespeeld en op huurbasis keerde hij dan ook terug bij Heracles Almelo en vertrok hij zelfs naar Sint-Truiden. Sinds 2019 speelt Gladon voor FC Groningen.

Gionara Anastasia is te volgen via Instagram.

© Instagram