Spelersvrouw.nl

Sanne Hoogkamer, vriendin van Eljero Elia

Sanne Hoogkamer vriendin van Eljero Elia (4)

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 maart 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Mode is de gemeenschappelijke passie van Eljero Elia en zijn vriendin Sanne Hoogkamer. Het koppel heeft vier kinderen: Sael, Heavenly, Kasey en sinds 30 april 2019 ook Dream. Maandag 1 juni 2015 zijn ze zelfs in het huwelijksbootje gestapt. Dit gebeurde in Noordwijk-Binnen. Toch kende hun sprookje niet alleen maar hoogtepunten.

Inhoudsopgave

Sanne Hoogkamer vriendin van Eljero Elia

Met name eerste dochter Sael heeft de relatie tussen de voetballer en zijn blonde vriendin gevormd. Haar naam, samengesteld uit de eerste twee letters van Sanne en Eljero, is tevens de naam van de kledingwebshop die Sanne Hoogkamer runt. U kunt daar allerhande shirts, truien en andere mode-artikelen verkrijgen en waar Dave Roelvink als model fungeert.

Over hun eerste ontmoeting vertelde Sanne aan Quote: ,,Het duurde drie maanden voordat Eljero en ik iets afspraken. Ik zegde steeds af, want ik vond het een beetje eng. Toen het weer eens zover was wilde ik opnieuw afbellen, maar toen riep hij dat hij al bij station Haarlem stond om mij op te halen. Ik moest dus wel! Het stomme was: hij had niet eens een rijbewijs. Op weg naar Den Haag, waar hij woonde, sloeg om de paar minuten de motor af. Ik ben die avond maar met de trein terug naar mijn ouders in Alkmaar gegaan.”

Sanne houdt zich verder bezig met bloggen over mode en haar zwangerschappen en is goed bevriend met het Volendamse zangeresje Monique Smit. Maar dat is nog niet alles. De geboorte van Sael zette de relatie onder hoogspanning en leidde, zo stelden de roddelbladen in 2011, aanvankelijk tot een breuk. In 2015 stapten ze echter alsnog in het huwelijksbootje, al ging dat niet geheel vlekkeloos. De tot in de puntjes geregelde bruiloft zou namelijk zeker een uur zijn vertraagd omdat de huwelijksakte zoek was. Het cruciale papier bleek nog in Hotel Huis ter Duin te liggen. Onder meer Afrojack en Mr Propz traden op tijdens de heugelijke dag.

Problemen Sanne Hoogkamer en Elia

,,Overigens heeft Sanne eerst nog een poosje alleen met Sael gewoond. De zwangerschap was niet gepland en Eljero wilde er eerst niets van weten. Door tussenkomst van Sannes vader, die Eljero duidelijk maakte dat hij zijn verantwoordelijkheden moest nemen, gingen de twee toch samenwonen. Vanaf dat moment heeft Eljero zijn taak als vader serieus genomen”, citeerde Privé in 2011 een bekende van het koppel.

,,Ze hebben een enorme ruzie gehad over iets. Het is opvallend dat Sanne per direct is vertrokken uit Hamburg…” En weg was de vriendin van Eljero met dochter Sael. Later zouden de twee alsnog samenkomen en nog drie kinderen krijgen. Dat nam echter niet weg dat Eljero nog wel eens van het rechte pad afdwaalde, mede omdat zijn carrière de afgelopen jaren niet echt wilde vlotten. In zijn periode Bremen werd hij enige tijd geschorst nadat hij door de politie was aangehouden tijdens het straatracen met ploeggenoot Marko Arnautovic, eveneens met een Twente-verleden. Ook de voetballer van SV Voorburg, Forum Sport, Tonegido, Ajax, ADO Den Haag, FC Twente en Hamburger SV, Werder Bremen en Southampton is actief in de modebranche. Hij is samen met onder meer Demy de Zeeuw eigenaar van het kledingmerk BALR en Sanne Hoogkamer is weer een goede vriendin van de vriendin van Demy de Zeeuw: Daniellë Slof (op de foto hieronder rechts).

Sanne Hoogkamer vriendin van Eljero Elia