Spelersvrouw.nl

Lisa Bruns vrouw Thomas Bruns

Lisa Bruns vrouw Thomas Bruns

Lisa Bruns is de vrouw van Thomas Bruns. Al jaren staat Lisa aan de zijde van Thomas. Van wanneer hun relatie precies is, is niet duidelijk. Maar in 2014 waren de twee in ieder geval al samen. Toentertijd speelde Bruns nog voor Heracles Almelo.

Inhoudsopgave

Lisa Bruns vrouw Thomas Bruns

Lisa Bruns is de vrouw van Thomas Bruns. De twee zijn al lang bij elkaar. Nog voordat Thomas echt bekend werd als voetballer, stond Lisa al aan zijn zijde. Lisa, die voorheen nog door het leven ging onder haar meisjesnaam Jansen, heeft Thomas altijd gesteund in zijn carrière. Ondertussen wekte Lisa zelf als jurist bij een Gerechtsdeurwaarders & Incasso-bureau.

Sinds 2018 mogen Lisa en Thomas zich de trotse ouders noemen van een zoontje, genaamd Jax. Als Lisa en Thomas niet aan het werk zijn, dan zijn ze graag op vakantie. Op social media delen de twee daar graag kiekjes van.

© Instagram

Thomas Bruns als voetballer

Thomas Bruns is al van kleins af aan bezig met voetballen. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en kwam in 2011 bij Heracles Almelo terecht. Voor de club uit Almelo speelde Thomas zes jaar. In 2017 maakte hij de overstap naar Vitesse, maar dat avontuur verliep tot op heden nog niet vlekkeloos. Echt gelukt bij de club uit Arnhem is hij dan ook niet.

In januari 2019 werd bekend dat Bruns op huurbasis de overstap maakt naar FC Groningen. Daar hoopt hij op revanche. “Ik baal ervan dat het bij Vitesse niet is gelukt, temeer omdat ik denk dat ik met mijn kwaliteiten wel wat kan toevoegen aan Vitesse. Het mocht niet zo zijn, dan moet je eieren voor je geld kiezen en verder kijken”, aldus Bruns eerder tegenover FOX Sports.

Lisa Bruns is te volgen via Instagram.