Spelersvrouw.nl

Lynn Schippers jonge vriendin Youri Mulder

Lynn Schippers vriendin Youri Mulder

Lynn Schippers is de vriendin van Youri Mulder. De voormalig voetballer is zijn hart verloren aan de 22 jaar jongere Lynn Schippers. Het is Story die de relatie heeft ontdekt en op haar Facebook-profiel deelde Lynn zelf ook het verhaal. Eerder was Youri nog samen met Nina Freidher.

Inhoudsopgave

Lynn Schippers vriendin Youri Mulder

Lynn Schippers is de vriendin van Youri Mulder. De twee zijn smoorverliefd op elkaar en leerden elkaar kennen in een bar. Story liep de twee tortelduifjes, die inmiddels al zeven maand lief en leed delen, tegen het lijf op Schiphol. Zij benadrukken in hun artikel dat Lynn en Youri flink wat in leeftijd verschillen. Waar Mulder inmiddels alweer 49 jaar is, is zijn vriendin liefst 22 jaar jonger.

In het dagelijks leven verdient Lynn haar geld door te werken in een bar en als zangeres. Mulder is erg onder de indruk van het talent van zijn vriendin. “Eigenlijk is ze vanuit ‘de badkamer’ zo ver gekomen. En dat door iemand die haar een keer hoorde zingen, dus ik vind dat best knap. Lynn heeft echt een mooie stem.” Haar nieuwe single Take You Home is inmiddels via YouTube te bekijken.

Youri en Lynn vaak samen

Youri Mulder is helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriendin en de twee zijn dan ook vaak samen te vinden. Samenwonen doen ze echter nog niet. “Niet officieel, maar Lynn is praktisch altijd bij mij. Ze heeft nog wel haar eigen appartement en dat houdt ze ook aan. Ze wil niet het risico nemen dat als het ooit mis zou gaan tussen ons, ze met lege handen staat. Dat snap ik, al weet ik zeker dat het goed blijft gaan tussen Lynn en mij.” Het is dan ook duidelijk dat Youri echt in de wolken is met zijn Lynn.

© Instagram

Nina Freidher ex-vriendin Youri Mulder

Nina Freidher is de ex-vriendin van Youri Mulder. De voetbalanalist was jarenlang dolgelukkig met de dame uit Noorwegen. de twee kregen zelfs twee zoons: Finn van inmiddels negentien jaar oud en Alexander van nu zeventien. Zij wonen nog in Noorwegen, waar Youri regelmatig naartoe gaat. “Ik probeer er zo vaak mogelijk te zijn. Elke drie weken wil ik er vijf dagen achter elkaar zijn. Dat is ook wel nodig, ze hebben op hun leeftijd af en toe toch de harde hand van hun vader nodig.”

Hoe het mis is gelopen tussen Youri en Nina is onduidelijk, maar met Lynn heeft hij nu wel de nieuwe liefde van zijn leven gevonden.

Lynn Schippers is te volgen via Facebook.