Spelersvrouw.nl

Is Maria Guardiola de vriendin van Erling Haaland

Is Maria Guardiola de vriendin van Erling Haaland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 december 2022

Laatst Geüpdatet: 6 mei 2023

Manchester City-Fans weten het zeker; Erling Haaland gaat trouwen met Maria Guardiola de knappe dochter van Manchester City-trainer Pep Guardiola. Pep Guardiola kreeg zijn dochter Maria Guardiola samen met zijn vrouw Cristina Serra. Die er overigens ook prachtig uitziet.

Maria Guardiola 
Bron: Instagram

Inhoudsopgave

Alles over Maria Guardiola 

Maria Guardiola is de knappe 21-jarige dochter van Pep Guardiola, hij is momenteel de trainer van Manchester City. Vroeger, was de vader van Maria Guardiola zelf profvoetballer. Maria Guardiola ziet er prachtig, ze heeft op dit moment 475.000 volgers op haar Instagram-account.

Volgens Manchester City is ze de ideale man voor Erling Haaland. De dochter van Pep Guardiola werkt als influencer en model. Daarnaast zet zij zichzelf in voor goede doelen. Maria Guardiola, woont net zoals haar vader en moeder in het Engelse Manchester.

Maria Guardiola is de dochter van Pep Guardiola
Bron: Instagram

Dit zijn de andere kinderen van Pep Guardiola

Pep Guardiola heeft samen met zijn vrouw Cristina Serra drie kinderen. Maria, kwam als eerste ter wereld. Zij is geboren in 2001. Daarna kwam Marius Guardiola. De enige zoon van Pep en Christina is geboren in 2003. Hij is op dit moment 19 jaar oud. Valentina, is hun jongste kind. Het meisje is geboren in 2008, zij is dus 14 jaar oud.

Bron foto’s: https://www.instagram.com/maria.guardiola/

In welke wedstrijd scoorde Haaland 9 keer?

Erling Braud Haaland scoorde in een WK duel met zijn Noorwegen maar liefst 9 keer. Dat gebeurde in de wedstrijd tegen Honduras die met 12-0 gewonnen werd.

Hoeveel doelpunten heeft Haaland gescoord voor Man City?

Momenteel heeft Haaland 35 competitiegoals gescoord voor Manchester City dit seizoen. En dat is een record die hij verbreekt. Hij haalt daar namelijk Alan Shearer en Andy Cole in die in 93/94 en 94/95 beide 34 keer scoorden voor hun club.

Hoe lang is Erling Braut Haaland?

Erling Haaland is 1.94m. Dat is behoorlijk lang voor een spits, zeker als je ook bedenkt dat de Noor bijzonder snel is. Het is dus een echte nachtmerrie voor elke verdediger.

Wat zijn de stats van Haaland in de Champions League?

Haaland heeft momenteel 8 Chamions League wedstrijden gespeeld dit seizoen. Waarin hij maar liefst 12 scoorde. Mede door zijn 5 goals in de return tegen RB Leipzig.