Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Lucas Hernandéz?

De vriendin en inmiddels vrouw van Lucas Hernandéz is Amelia. De twee zijn al geruime tijd samen en hun relatie is nogal explosief te noemen. Met natuurlijk als absolute dieptepunt de arrestatie en het contactverbod.

Lucas François Bernard Hernández Pi zoals Lucas Hernandéz eigenlijk voluit heet, is een Franse voetballer met ook Spaanse roots. Waar de meeste Lucas Hernandéz natuurlijk kennen als voetballer, heeft hij ook op relatievlak een turbulente tijd meegemaakt. Lucas Hernandéz begon zijn carrière in de jeugd van Rayo Majadahonda gevolgd door een verblijf van ruim 7 jaar in de jeugd van Atlético Madrid. Nadat hij in de jeugd een goede indruk wist te maken, sloot hij in 2014 aan bij het B-elftal van de Madrilenen. Hier speelde hij 20 wedstrijden, waarin hij 1 keer het net wist te vinden.

Inhoudsopgave

De carrière van Lucas Hernandéz

Nadat Lucas Hernandéz een seizoen in het B team van Madrid heeft gespeeld, maakte hij op 3 december 2014 zijn debuut in het eerste elftal van zijn club. In de gewonnen wedstrijd in de Copa del Rey, waarin Antoine Griezmann, Gabi en ook Cristian Rodriguez het net wisten te vinden, speelde hij de volledige wedstrijd mee. Na een vliegende start, stond het leven van Lucas Hernandéz in één klap volledig op z’n kop. Hij werd namelijk in de nacht van 2 op 3 februari 2017 door de Spaanse politie gearresteerd. 

Dit werd gedaan op basis van het feit dat hij z’n vriendin Amelia zou hebben mishandeld. Niet alleen moest Lucas zich voor de Spaanse rechter melden, maar werd ook Amelia verhoort. Als straf hebben de twee beide een contactverbod opgelegd gekregen van maar liefst 6 maanden. Omdat Lucas Hernandéz deze verbrak, moet hij zelfs nog een aantal uren de cel in.

De overstap naar Bayern München

Nadat Lucas Hernandéz 67 keer het shirt van Atlético Madrid mocht dragen, werd hij voor een recordbedrag van maar liefst 80.000.000 euro verkocht aan de Duitsers. Helaas wist hij ondanks dit astronomische bedrag zichzelf niet in de basis te spelen en belandde hij onder andere door veel blessureleed op een zijspoor. Lucas Hernandéz moet het tegenwoordig doen met af en toe wat minuten als invaller. 

De interlandcarrière

Nadat Lucas Hernandéz de verschillende jeugdelftallen van zijn land heeft doorlopen, maakte hij op 23 maart 2018 zijn debuut voor het grote Frankrijk. In de met 3-2 verloren oefeninterland tegen Colombia mocht Hernandez een kwartier voor tijd invallen. Tot veel interland kwam hij tot op heden niet. Mede door de blessures die hij opliep, heeft hij in de periode van 2018 – 2022 slechts 17 keer het shirt van ‘Les Blues’ mogen dragen.

De vriendin van Lucas Hernandéz

De vriendin en inmiddels vrouw van Lucas Hernandéz is Amelia. De twee zijn al geruime tijd samen en hun relatie is nogal explosief te noemen. Met natuurlijk als absolute dieptepunt de arrestatie en het contactverbod. Amelia Ossa Llorente zoals ze voluit heet is een Spaanse vrouw geboren op 12 augustus 1987. Ook om Instagram is ze zeker geen onbekende. Met haar ruim 113.000 volgers is ze een ware hit op Instagram te noemen. Hier deelt ze niet alleen persoonlijke foto’s, maar ook samen met vriendinnen en haar partner Hernandez.