Spelersvrouw.nl

Sandra Meijer de vrouw van Erik Meijer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Sandra Meijer is de vrouw van Erik Meijer, voormalig profvoetballer en tegenwoordig analist op met name Sky Sports en Sport1 in Duitsland. Als speler kwam Erik uit voor onder meer PSV, Bayer Leverkusen, Liverpool en het Nederlands Elftal.

Inhoudsopgave

Sandra Meijer vrouw Erik Meijer

Sandra Meijer gaf in 1999 haar ja-woord aan Erik Meijer, die vlak daarna een transfer naar het Engelse Liverpool maakte. Sandra, afgestudeerd econome, bracht gelijk een groot offer: ze nam ontslag en verhuisde mee.

“De club wilde meteen werk voor haar regelen. Dat voorstel heeft ze vriendelijk afgewezen. Ze wil een baan vinden op grond van haar capaciteiten, niet omdat ze mevrouw Meijer is”, reageerde man Erik destijds in De Volkskrant.

Erik Meijer oud-speler Liverpool, PSV en Nederlands Elftal

In 2006 beloofde Erik aan zijn vrouw Sandra Meijer dat hij met haar op reis zou gaan: twee maanden naar Australië was haar droom. Haar man had toegezegd.

Maar uiteindelijk kwam het er niet van: Erik viel voor een aanbod van Alemannia Aachen, waar hij zijn carrière als profvoetballer afsloot en nu assistent-trainer kon worden. Sandra’s reisdroom viel in duigen.

© Instagram

Erik Meijer voetbalanalist op Sky Sports en Sport1

Tegenwoordig is Erik Meijer, in 1969 geboren in Meerssen in de provincie Limburg, vaak te zien als analist op de sportzenders Sky Sports en Sport 1. Met name in Duitsland is hij populair, aangezien Meijer aldaar heeft gevoetbald voor Bayer Leverkusen, Hamburger SV, Alemannia Aachen en KFC Uerdingen 05.

Nu maar hopen dat Erik ondanks zijn grenzeloze liefde voor het spelletje géén loze beloftes meer doet aan zijn vrouw Sandra Meijer!