Spelersvrouw.nl

De vrouw van de 41-jarige Zlatan Ibrahimovic!

Helena Seger is de vrouw van Zlatan Ibrahimovic. Ze gaat met een van de bekendste voetballers allertijden. De 41-jarige Ibrahimovic is niet van het veld te slaan! Al meer dan 20 jaar draait hij mee in de hoogste leagues van Europa. En hij lijkt ook nog niet snel zijn schoenen in de kast te zetten.

Inhoudsopgave

Helena Seger

Helena Seger is een slimme zakenvrouw en doet zeker niet onder! De twee leerden elkaar kennen in 2002. In zijn tijd bij Juventus kwam Helena bij zijn Zlatan intrekken. Er zit een behoorlijk verschil in leeftijd tussen de twee. Inmiddels is Zlatan 41 jaar en telt zijn vriendin Helena al haar 52e jaar. Maar dat onderdrukt de band tussen de twee zeker niet! Samen hebben ze twee kinderen. Zlatan is niet de enige in huis die de kost goed verdiend. Helena heeft een vermogen die wordt geschat op zo’n 160 miljoen dollar.

© Instagram

Carrière van Ibrahimovic

Op 15-jarige leeftijd werd Zlatan opgepikt door het Zweedse Malmö FF. Hij debuteerde op 19 september 1999 in het professionele voetbal voor Malmö FF. Hij viel in zijn eerste maanden al erg op en dit leed naar een transfer naar Ajax Amsterdam. Hij scoorde zijn eerste doelpunt in de klassieker tegen Feyenoord. Hij liet een behoorlijk spoor achter in Amsterdam, onder andere door zijn wereldbekende solo actie tegen NAC Breda. Waarin hij 4 spelers wist te omzeilen en vervolgens ook de bal langs keeper Davy Schollen te passeren.

Hij speelde een aantal jaar in Italië bij Juventus en Inter, maar in 2009 maakte hij de overstap naar het grote FC Barcelona. Toch werd hij een seizoen later verhuurd aan Ac Milan, waarin hij ook zijn stempel weer zette. Misschien kende Zlatan zijn grootste succes vanaf 2012 in Frankrijk bij PSG. De Zweed speelde 122 wedstrijden voor de club en scoorde maar liefst 113 keer! In de zomer van 2016 verkaste Zlatan naar Manchester United en kwam hij onder meer samen te spelen met Paul Pogba. Sinds 2020 speelt Zlatan weer in Europa nadat hij één seizoen meedraaide in Amerika. En hij verleert het zeker nog niet!

Ook bij Zweden sleept Ibra grotendeels het team mee naar succes. Zijn wereldberoemde omhaal tegen Engeland zal nooit vergeten worden!Wat is de lengte van Zlatan Ibrahimovic?