Rosanne Grasman vriendin Jeroen Zoet

Rosanne Grasman is de vriendin van Jeroen Zoet

Rosanne Grasman is de vriendin van Jeroen Zoet. De doelman van PSV was eerder nog gelukkig met Bo Franse, maar die relatie heeft geen stand gehouden. Nu prijkt Rosanne Grasman op het Instagram-profiel van Jeroen Zoet als zijn nieuwe liefje.

Rosanne Grasman vriendin Jeroen Zoet

Rosanne Grasman is de vriendin van Jeroen Zoet. Rosanne is afkomstig uit Amsterdam en blijkt in het dagelijks leven een bezige bij. Terwijl haar vriend timmert aan een carrière als profvoetballer, heeft Rosanne al verschillende baantjes gehad.

Ze begon in 2007 als telefonisch verkoper en bleek altijd al een passie te hebben voor marketing. Later ging ze aan de slag als Account Manager en werkte ze onder meer bij Groupon. De laatste jaren is ze vooral bezig geweest als Business Development Executive bij SEOshop. Sinds kort is ze het liefje van Jeroen Zoet, met wie ze al eens op vakantie ging naar Rome.

Bo Franse ex-vriendin Jeroen Zoet

Bo Franse is de ex-vriendin van Jeroen Zoet. De twee oogden in 2014 nog zeer gelukkig met elkaar en het stelletje plaatste constant verliefde kiekjes online. Tijdens het WK in Brazilië, een toernooi waarvoor Zoet op het laatste moment afviel, gingen de twee zelfs samen op vakantie in het modaine Saint Tropez aan de Franse Zuidkust.

Eerder vertrokken ze al samen naar het Belgische Knokke. Toch wijst alles er nu op dat die relatie is stukgelopen. Met Rosanne Grasman heeft Jeroen zoet nu echter weer een leuke nieuwe vrouw in zijn leven gevonden.

Rosanne Grasman is te volgen via Instagram.