Spelersvrouw.nl

Jacqueline Osuna is de vriendin van Érick Gutiérrez

Jacqueline Osuna vriendin Erick Gutierrez

Jacqueline Osuna is de vriendin van Érick Gutiérrez. De nieuwste aanwinst van PSV hoeft in Eindhoven zeker niet meer op zoek naar een leuke dame. De van Pachuca overgekomen Maxicaan is namelijk dolgelukkig met zijn Osuna, met wie hij in de zomer van 2018 zijn eerste kindje kreeg.

Inhoudsopgave

Jacqueline Osuna vriendin Érick Gutiérrez

Jacqueline Osuna is de vriendin van Érick Gutiérrez. De twee zijn al meer dan vier jaar gelukkig met elkaar en in de zomer van 2018 bezegelden ze hun geluk met hun eerste kindje. Santiago, zoals de naam van hun kindje luidt, werd echter geboren zonder dat zijn vader Érick erbij was. Terwijl de middenvelder in Rusland was voor het Wereldkampioenschap met Mexico, beviel zijn vriendin Jacqueline van hun gezonde baby.

Jacqueline had nooit verwacht dat Érick de geboorte van hun kind zou missen. “Het was een complete verrassing. Wij dachten dat Érick niet naar het WK zou gaan en toen de lijst kwam, verraste dat ons. Het was zeer groot nieuws. Toen ik erachter kwam, moest ik huilen vanwege de emoties, maar ook vanwege het feit dat ik er alleen voor zou staan.” Pas toen Érick eenmaal was aangekomen in Rusland en Jacqueline en lang was bevallen, zag de middenvelder zijn zoontje voor het eerst.

Érick Gutiérrez carrière

Érick Gutiérrez heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan zijn carrière. Met Jacqueline aan zijn zijde gooide hij hoge ogen bij CF Pachuca. Al vanaf zijn twaalfde speelde hij daar in de jeugdopleiding en sinds 2013 kwam hij steeds vaker in actie voor de hoofdmacht van de ploeg.

Bij Pachuca groeide Gutiérrez steeds meer uit tot belangrijke kracht en dat bleef ook niet ongemerkt bij het nationale elftal van Mexico. Het leverde hem in 2016 zijn debuut op en twee jaar later mocht hij zelfs mee naar het WK. Daar kwam hij echter niet in actie. Sinds de zomer van 2018 speelt Gutiérrez bij PSV.

Jacqueline Osuna is te volgen via Instagram.