Spelersvrouw.nl

Linsey is de vrouw van Patrick van Aanholt

Linsey vrouw Patrick van Aanholt

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 september 2018

Laatst Geüpdatet: 14 januari 2023

Linsey is de vrouw van Patrick van Aanholt. De twee zijn al jaren gelukkig met elkaar en het is dan ook duidelijk dat Linsey al aan de zijde van Van Aanholt stond voordat hij echt doorgebroken was in de voetbalwereld. Patrick heeft inmiddels ook twee kinderen met zijn geliefde Linsey.

Inhoudsopgave

Linsey vrouw Patrick van Aanholt

Linsey is de vrouw van Patrick van Aanholt. De twee zijn al sinds 2011 samen, waardoor Linsey dus al aan de zijde van Patrick van Aanholt stond nog voordat hij als voetballer echt een naam had opgebouwd. Tegenwoordig zijn Linsey en Patrick ook de trotse ouders van twee kinderen: Jaden en Devon.

Recent sprak Patrick van Aanholt op Instagram nog zijn dankbaarheid uit voor zijn vrouw. “Gefeliciteerd aan mijn betere helft, jij pusht mij dagelijk om de beste man te zijn die ik kan zijn. Zonder jou zou ik niet weten waar ik zou zijn. Je bent de mooiste persoon met de mooiste ziel, een ware inspiratie voor mij en de kinderen. Ik had me geen betere moeder voor onze kinderen kunnen wensen.”

Patrick van Aanholt voetballer

Patrick van Aanholt is al van jongs af aan op de voetbalvelden te vinden. Hij als klein jongetje bij OSC’45 en werd al snel gescout door FC Den Bosch. Daar werd hij vervolgens weer opgepikt door PSV. In 2007 vertrok hij alweer naar de volgende club: Chelsea.

Een echte doorbraak daar bleef uit, maar hij werd wel uitgeleend aan meerdere clubs: Coventry City, Newcastle United, Leicester City, Wigan Athletic en uiteindelijk zelfs terug naar Nederland bij Vitesse. In 2014 werd hij vervolgens overgenomen door Sunderland, dat hem in 2017 weer verkocht aan Crystal Palace. Patrick van Aanholt doorliep daarnaast ook meerdere jeugdelftallen van het Nederlands elftal en is tegenwoordig een echte international.

Patrick heeft in juli 2021 een overstap gemaakt van Sunderland naar het Turkse Galatasaray. hij is hier transfervrij naartoe verhuist en verdiend naar verluid zo’n 1,7 miljoen euro per seizoen.

Linsey is te volgen via Instagram.