Spelersvrouw.nl

Dorien Leurs en Karin, de vrouwen in het leven van PSV-trainer Phillip Cocu

Karin vrouw van Philip Cocu

Dorien Leurs is de vrouw van Phillip Cocu. Het bleef lang tijd stil rondom het liefdesleven van voormalig PSV-trainer Phillip Cocu. Nadat hij in 2010 scheidde van zijn vrouw Karin, die hem bleek te hebben bedrogen met een onderwijzer uit Giessen, hervond hij het geluk bij Dorien Leurs.

Inhoudsopgave

Dorien Leurs vrouw Phillip Cocu

Dorien Leurs is de vrouw van Phillip Cocu. Met Dorien Leurs kreeg de voormalig voetballer in het voorjaar van 2016 een eerste kindje. Het betekende de vierde telg voor Cocu, die drie zoons kreeg met Karin. Leurs is in het dagelijks leven de manager van zanger Guus Meeuwis. Dat zorgde even voor wilde speculatie, toen de relatie van de Brabantse zanger op de klippen liep. Gespeculeerd werd dat Dorien een rol daarin zou hebben gespeeld, maar dat werd ontkend met de boodschap dat Dorien Leurs al enkele jaren samen is met Cocu en met hem een kindje verwacht.

Over de pikante reden van de breuk stelde een bekende van het paar in De Telegraaf: “Wat voor Phillip de deur dichtdeed, was dat Karin en Jan, zoals de betrokken 38-jarige man heet, vorige week in het openbaar liepen te knuffelen op de kermis. De relatie tussen die twee duurt al een jaar. Maar nu werd geen moeite meer gedaan om het te verhullen. Ik denk dat de koek tussen Phillip en Karin echt op was.”

Karin was vrouw Phillip Cocu

Hoe anders was dat vier jaar eerder nog, toen de twee verliefde tortelduifjes in het huwelijksbootje stapte. Over hun Italiaans aangeklede bruiloft schreven Phillip en Karin Cocu: “Ons huwelijk was helemaal top! Het is in het diepste geheim en volste vertrouwen perfect geregeld.” Pijnlijke wetenswaardigheid: Tijdens het WK in Frankrijk werd de naam van Cocu anders gespeld omdat zijn achternaam in het Frans een scheldwoord is voor een man die wordt bedrogen door zijn vrouw. Oeps…

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Cocu, die met blondine Karin drie kinderen heeft, een nieuwe vriendin zou hebben. Mocht de PSV-trainer daadwerkelijk een nieuwe vriendin hebben, dan weet hij dat goed verborgen te houden. Cocu is sowieso weinig spraakzaam over zijn privéleven in interviews.

Tumor

Een uitzondering maakte de oud-speler van onder meer FC Barcelona voor zijn tumorbehandeling. In 2014 bleek bij een MRI-scan dat de PSV-coach een tumor in zijn rug had. “De ingreep zelf duurde een paar uur, ik was ervan overtuigd dat ik het aan zou kunnen. De tumor was goedaardig, maar kwaadaardig van karakter. Na de operatie zeiden ze ook meteen dat het geslaagd was, dat ze de tumor helemaal weg hadden kunnen halen. Dat was heerlijk”, vertelde Cocu aan Helden.

Slim met centjes

Cocu staat bekend als een pientere ondernemer. Nadat hij in de nadagen van zijn carrière nog meerdere miljoenen had binnengeschept in het Midden-Oosten, werd hij na zijn carrière boegbeeld van het bedrijf Voetbalzaken.nl, dat hij samen met Kenneth Goudmijn en Mark Snijders startte. In 2013 kocht hij voor 835 duizend euro een statig herenhuis aan de Sint Catharinastraat in Eindhoven.