Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Wielrenner Dylan van Baarle?

Wie is de vriendin van wielrenner Dylan van Baarle

Dylan van Baarle, is één van de beste wielrenners van dit moment bij zijn club Jumbo-Visma. Ondanks dat het goed gaat met zijn wielercarrière gaat het minder in de liefde, Dylan van Baarle is namelijk nog vrijgezel. Dylan, die geboren is in Voorburg heeft dus nog geen vriendin.

Inhoudsopgave

Het privéleven van Dylan van Baarle

Dylan van Baarle, is geboren op 21 mei 1992 in Voorburg. Voorburg, is een stad in Zuid-Holland. Op zijn social media deelt hij vrij weinig over zijn privéleven. Hij is de zoon van Mario van Baarle, een oud-wielrenner. Hij lijkt zich volledig te focussen op zijn wielrenners carrière, vandaar dat hij nog geen vriendin heeft. Omdat Dylan van Baarle steeds vaker in de belangstelling staat, verwachten we dat hij binnenkort een vriendin krijgt. Renata Greupink, is de moeder van Dylan. Met haar heeft Dylan wel eens een foto gedeeld op zijn Instagram-account.

Lees ook: Heather Richardson-Bergsma vrouw van Jorrit Bergsma

Zijn carrière als wielrenner bij Jumbo-Visma

Dat Dylan van Baarle wielrenner zal worden, hadden meer mensen voorspeld. Zijn vader is namelijk voormalig profwielrenner. Helaas, voor Dylan en zijn vader, hebben ze geen contact meer dat meldt het AD.