Spelersvrouw.nl

Mariana Bigao, vrouw van Colin Kazim-Richards

Mariana Bigao vrouw van Colin Kazim-Richards

Hij is af en toe onhandelbaar en dwars, dus hebben we groot respect voor Mariana Bigao, de vrouw van Feyenoorder Colin Kazim-Richards. Het koppel heeft twee kinderen.

,,Ik heb diepe bewondering voor haar”, vertelde Kazim-Kazim eerder aan VI. ,,Want er zijn tijden geweest dat ze met een beest moest samenleven..” De Turkse Engelsman of Engelse Turk is een echte womanizer: hij houdt van het vrouwelijk schoon. En zeker ook van Mariana. Dat bleek wel in de zomer, toen de spits zonder aarzelen een pikante foto van de billen van zijn vrouw met zijn volgers deelde. De foto vindt je onderaan dit artikel.

Overigens was Kazim-Richards eerder verloofd met Veeanne Rauf, die hij leerde kennen in zijn tijd bij Fenerbahce. Tegenwoordig is de aanvaller al weer een tijd gelukkig met Mariana Bigao, met wie hij twee kinderen heeft: Taliyah-Belle en Antonio.

Mariana Bigao vrouw van Colin Kazim-Richards

De aanvaller kende een moeilijke jeugd: zijn ouders waren nog tieners toen ze hem kregen: ,,Mijn vader was achttien, mijn moeder zeventien. Daar komt bij dat ik een Antilliaanse vader heb die christen is, terwijl mijn moeder moslim is van Turks-Cypriotische afkomst. Een zwarte man met een blanke vrouw, dat werd in Engeland destijds niet zomaar geaccepteerd. Mijn vader had daardoor conflicten met skinheads. Ondanks dat mijn ouders daaraan hun handen vol hadden, kwam we niks tekort.”

Bovendien verloor hij zijn broertje, die slechts acht maanden leefde: ,,Twee jaar na mij beviel mijn moeder opnieuw van een jongetje. Bij zijn geboorte bleek dat hij het Edwardssyndroom had en een basischromosoom in zijn lichaam miste. Vaak overlijdt een kind dan direct na de geboorte, maar mijn broertje bleef in leven. Net toen we hoop op herstel kregen, overleed hij na acht maanden alsnog. Ik herinner me alles als de dag van gisteren. Nu heb ik het idee dat hij over mij waakt.”

Mariana Bigao vrouw Colin Kazim-Richards Colin Kazim Richards vriendin