Spelersvrouw.nl

Sara Sloth Kromann, vriendin van Viktor Fischer

Sara Sloth Kromann vriendin Viktor Fischer

ex-Ajacied Viktor Fischer heeft een relatie met zijn Deense vriendin Sara Sloth Kromann. Hij houdt de blondine echter zoveel mogelijk uit de spotlights.

Eind 2015 kwam ze wel in beeld op televisie na de eerste treffer na zijn lange blessureafwezigheid. “Die mooie dame is mijn vriendin en die daarnaast is mijn goede vriend Roy”, sprak hij desgevraagd. Daarna lachend: ,,Zit hij nou te huilen?”

“We hebben heel veel met elkaar, dus ik snap het wel,” zegt Viktor Gorridsen Fischer over zijn vriend Roy. “Ik vind het ook mooi als ik het zo zie. M’n vriendin heeft volgens mij geen tranen in haar ogen. Daar ben ik wel een beetje teleurgesteld over, daar gaan we even over praten.”

Fischer kent Sara nog uit Denemarken, ze zijn jeugdliefdes uit Aarhus. Als zestienjarige besloot de vleugelspits reeds zijn geluk te zoeken in Amsterdam, Sara bleef achter in Denemarken om haar studie te vervolgen. Pas toen Viktor een eigen appartement nabij het Vondelpark kreeg, kwam ze bij hem wonen.

Sara Sloth Kromann onzichtbare vriendin Viktor Fischer

,,Ik heb geen gewoon leven,” zegt hij. “Er zijn niet zo veel mensen die altijd al hebben geweten dat ze voetballer willen worden op het allerhoogste niveau, en daar strikt naar leven. In november 2011 heb ik mijn familie, mijn vrienden en mijn vriendin in Denemarken achtergelaten. Zestien was ik toen. Vooral het sociale aspect van bijvoorbeeld de middelbare school heb ik enorm gemist. Ik ben bij Ajax goede vrienden met de andere Denen en ook met een paar Nederlandse spelers, maar dat is anders dan je eigen vrienden van de middelbare school. En toch is dít wat ik wil.”

Over Sara is bar weinig bekend. Fischer noemt haar geen enkele keer bij naam in interviews. We weten enkel dat ze prachtige blonde haren heeft. Op haar Twitter siert een foto van grachtenpanden de achtergrond. Op haar Facebook wordt bevestigd dat ze in Amsterdam woont.