Spelersvrouw.nl

Astrid Lentini, vriendin van Rick Karsdorp

Astrid Lentini vriendin van Rick Karsdorp

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 februari 2016

Laatst Geüpdatet: 7 februari 2023

Oud-Feyenoorder Rick Karsdorp heeft sinds eind 2015 dikke verkering met Astrid Lentini. Hoewel haar voornaam vrij oud-Hollands klinkt, oogt ze vooral heel erg exotisch. Inmiddels is het stel getrouwd en is Astrid dan ook Astrid Karsdorp.

Inhoudsopgave

Selfiekoning Astrid Karsdorp

Haar uiterlijk is die van een topmodel of filmactrice. Astrid Lentini heeft een zeer wulps lichaam met een flinke boezem en toch smalle taille. Haar volle lippen, lange donkere haren en mooie benen mogen er zeker wezen. De vriendin van Rick Karsdorp poseert maar wat graag voor haar eigen telefooncamera en deelt selfies met regelmaat met haar volgers op Instagram.

Hoe en wanneer de tortelduifjes elkaar hebben leren kennen is niet bekend, net zo min als duidelijk is wat Astrid Lentini in het dagelijks leven uitspookt. Ook Karsdorp geeft weinig interviews. Dat komt wellicht mede door zijn jeugd. Hij was een zogenaamd probleemkind, maar met dank aan zijn vader en broer heeft hij het geschopt tot prof.

Astrid Lentini vriendin Rick Karsdorp

Als eerbetoon heeft Karsdorp, net als Nemanja Gudelj, een afbeelding van zijn vader op zijn bovenbeen laten tatoeëren. ,,Hij houdt niet van tatoeages, maar hij zei wel: ‘Ik lijk erop en ik ben toch wel trots dat ik op je bovenbeen mag staan’. Mijn andere bovenbeen laat ik voorlopig nog even leeg. Ik heb er over getwijfeld om daar mijn broer of mijn moeder te zetten, maar één bovenbeen vind ik wel genoeg. Mijn vriendin zal het ook niet zo leuk vinden als ze mijn broer en vader moet zien.”

Sportief gezin berust de Feyenoorder erin als rechtsback faam te maken: “Als rechtsback zie ik nu mijn toekomst”, sprak Karsdorp tegen RTV Rijnmond. ,,In de jeugd voelde ik mezelf een nummer tien, omdat ik daar altijd heb gespeeld. Maar ik ben nu gewoon een rechtsback in Feyenoord 1. In het begin was dat wel even lastig. Rijeka-uit was natuurlijk dramatisch. Ik voel me gewoon goed nu bij de rechtsbackpositie en als ik me daar blijf ontwikkelen, is dat alleen maar goed?”

1 comment