Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Oussama Idrissi?

Wie is de vriendin van Oussama Idrissi

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 14 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Oussama Idrissi, is één van de buitenspelers van Feyenoord.  Voor de positie gaat hij onder andere de strijd aan met Javariô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh en Igor Paixão.

De Marokkaanse buitenspeler zat de afgelopen tijd vaak op de bank. Zijn carrière zit dus in een dip, het gaat ook niet goed met zijn liefdesleven. Oussama Idrissi heeft nog geen vriendin, hij is dus nog vrijgezel. 

Inhoudsopgave

Oussama Idrissi is nog vrijgezel

De Marokkaanse buitenspeler Oussama Idrissi is nog vrijgezel. Hij heeft zijn droomvrouw nog niet gevonden. Wel, verwachten we als redactie van spelersvrouw.nl dat hij genoeg vrouwelijke aandacht krijgt.

De buitenspeler van Marokko is al sinds 2009 profvoetballer. Hij mag zichzelf ook multimiljonair noemen.

Voetballer van Feyenoord

Idrissi speelt sinds 27 juli 2022 bij Feyenoord. Hij wordt gehuurd van het Spaanse Sevillia. Dat hij op 5 oktober 2020 overnam van AZ voor een bedrag van 12 miljoen euro.

12 miljoen euro, is de Marokkaanse voetballer niet meer waard. Transfermarkt, schat zijn waarde op dit moment op 4 miljoen euro.

Wellicht dat de buitenspelers na dit seizoen over worden genomen door Feyenoord. Al ze in ieder geval zijn enorme salaris kunnen betalen.

International 

Idrissi is sinds 22 maart 2019 international voor Marokko. Hij kwam wel in jeugdteams uit van Oranje. Maar uiteindelijk koos hij och voor Marokko. Ze speelden die wedstrijd gelijk tegen Malawi. De eindstand was 0-0.

We hopen dat Feyenoorder ooit nog gelukkig wordt in de liefde. Ondanks hij nu vrijgezel is.