Virginia Braaf vriendin van Georginio Wijnaldum

Virginia Braaf, vriendin van Georginio Wijnaldum

Jeugdliefdes, ze bestaan nog. Kijk maar naar Georginio Wijnaldum, die al sinds zijn twaalfde een relatie heeft met Virginia Braaf. Sowieso is deze Rotterdamse met haar volle lippen in niets een cliché-voetbalvrouw.

Als er bijvoorbeeld iemand geen golddigger is, dan is het mevrouw Braaf wel. Ze schept niet op het met succes van haar voetballende man, maar liegt af en toe zelfs dat Georginio in de beveiliging zou werken.. En hoeveel voetbalvrouwen zullen op zondagochtend een kerkdienst verkiezen boven hun bed? Virginia Braaf in ieder geval, want zij is in de Heere: ,,Na een lange weg heb ik rust gevonden in mijn geloof. Mijn geloof staat boven alles.”

Virginia Braaf heeft ook een serieus eigen leven. Ze heeft een sieradenlijn genaamd ‘Sparkle V’, studeerde sociaal maatschappelijke dienstverlening en is tegenwoordig student in de uitvaartverzorging. Vrolijk is anders, maar goed. Virigina hoeft ook niet zo nodig in de spotlights te staan.

Virginia Braaf de vriendin van Georginio Wijnaldum

Bij haar treft u op Facebook, Twitter en hoe al die sociale media ook allemaal mogen heten geen tsunami van duckfaces aan, maar voornamelijk zoete kiekjes van haar manlief, hun kinderen en natuurlijk video’s van kerkdiensten. Af en toe maakt ze zich kwaad over maatschappelijke onderwerpen, maar ook haar ‘aardse’ zaken als afvallen, mode en dergelijke laten haar niet onberoerd.

De vriendin van Georginio Wijnaldum werkt verder bij The BodSquad, één of andere afval en fitnessmethode. In het verleden werkte ze ook met verslaafden. Wat dat betreft is het jammer dat Jonathan Reis vertrokken is bij PSV. Samen met Georginio, opgegroeid in de opleiding van Feyenoord, heeft ze op jonge leeftijd kinderen gekregen. Het lijkt er op dat Virginia in de zomer van 2015 opnieuw een verhuizing wacht. Vertrok ze al eens met haar voetballende echtgenoot van Rotterdam naar Eindhoven, nu lijkt voor Georginio Wijnaldum de tijd rijp om een buitenlands avontuur aan te gaan.