Spelersvrouw.nl

Virginia Braaf, ex-vriendin van Georginio Wijnaldum

Virginia Braaf vriendin van Georginio Wijnaldum

Virginia Braaf was lange tijd de vriendin van Georginio Wijnaldum. Al sinds zijn twaalfde had de voetballer een relatie met haar. Sowieso was deze Rotterdamse met haar volle lippen in niets een cliché-voetbalvrouw. Toch hield de relatie tussen de twee geen stand en is Wijnaldum tegenwoordig gelukkig met Mirella Pereira.

Inhoudsopgave

Virginia Braaf ex-vriendin Georginio Wijnaldum

Als er iemand geen golddigger is, dan is het mevrouw Braaf wel. Ze schepte nooit op met het succes van Georginio, maar liegt af en toe zelfs dat hij in de beveiliging zou werken. En hoeveel voetbalvrouwen zullen op zondagochtend een kerkdienst verkiezen boven hun bed? Virginia Braaf in ieder geval, want zij is in de Heere: ,,Na een lange weg heb ik rust gevonden in mijn geloof. Mijn geloof staat boven alles.”

Virginia Braaf heeft ook een serieus eigen leven. Ze heeft een sieradenlijn genaamd ‘Sparkle V’, studeerde sociaal maatschappelijke dienstverlening en is tegenwoordig student in de uitvaartverzorging. Vrolijk is anders, maar goed. Virigina hoeft ook niet zo nodig in de spotlights te staan.

Virginia Braaf de ex-vriendin van Georginio Wijnaldum

Bij haar trof u op Facebook, Twitter en hoe al die sociale media ook allemaal mogen heten geen tsunami van duckfaces aan, maar voornamelijk zoete kiekjes van haar manlief, hun kinderen en natuurlijk video’s van kerkdiensten. Af en toe maakt ze zich kwaad over maatschappelijke onderwerpen, maar ook haar ‘aardse’ zaken als afvallen, mode en dergelijke laten haar niet onberoerd.

De vriendin van Georginio Wijnaldum werkt verder bij The BodSquad, één of andere afval en fitnessmethode. In het verleden werkte ze ook met verslaafden. Wat dat betreft is het jammer dat Jonathan Reis vertrokken is bij PSV. Samen met Georginio, opgegroeid in de opleiding van Feyenoord, heeft ze op jonge leeftijd kinderen gekregen. Het lijkt er op dat Virginia in de zomer van 2015 opnieuw een verhuizing wacht. Vertrok ze al eens met haar voetballende echtgenoot van Rotterdam naar Eindhoven, nu lijkt voor Georginio Wijnaldum de tijd rijp om een buitenlands avontuur aan te gaan. De relatie van de twee hield uiteindelijk geen stand, want inmiddels is Georginio Wijnaldum samen met Mirella Pereira. Virginia en Georginio kregen samen twee kinderen.

1 comment