Spelersvrouw.nl

Lois Klomp vriendin van Clint Leemans

Lois Klomp is de vriendin van Clint Leemans, een Nederlandse voetballer die uitkomt voor het Deense Viborg FF. Eerder stond de middenvelder ook al onder contract bij Helmond Sport, PSV, VVV-Venlo, PEC Zwolle en RKC Waalwijk.

Inhoudsopgave

Lois Klomp vriendin Clint Leemans

Lois Klomp is een knappe blondine die al jarenlang niet meer bij haar vriend Clint Leemans weg te slaan is. In haar vrije tijd gaat de Brabantse graag op reis, bij voorkeur naar een zonnige bestemming. Zo zien we op haar Instagram-pagina kiekjes vanuit onder meer Valencia, Mallorca, Ibiza en zelfs CuraƧao.

Op school volgde Lois Klomp de opleiding schoonheidszorg (Summa College) en daarna een bachelor in podotherapie op het Fontys. Ondertussen verdient ze haar centen als parttime teamleider bij de Albert Heijn.

In februari 2023 maakt Clint bekend dat hij binnenkort gaat trouwen met Lois. Dit deed hij door een foto te plaatsen kussend met Lois voor de Eiffeltoren. Hij zette erbij: Soon my wife…

Clint Leemans voetbalde bij Helmond, PSV, VVV en RKC

Clint Leemans is op 15 september 1995 geboren in Veldhoven, waar ook zijn vriendin Lois Klomp voor het eerst het levenslicht zag. Hij begon met voetballen bij Helmond Sport, maar werd al snel gescout en opgepikt door het grote PSV. Helaas zat een doorbraak bij de Eindhovenaren er niet in, waarop de middenvelder naar VVV vertrok.

Clint Leemans oud-speler PEC Zwolle

In Venlo deed Leemans het zo goed dat PEC Zwolle hem oppikte, maar daar verloor hij na een prima start toch weer zijn basisplaats. Op huurbasis bij RKC Waalwijk knokte hij zich in het seizoen 2019/2020 terug omhoog, waarna hij als betere speler terugkeerde in Zwolle in de zomer van 2020. Met de steun van zijn trouwe vriendin Lois Klomp hoopte hij zijn tweede kans bij de Blauwvingers alsnog te grijpen. Uiteindelijk speelde hij 39 wedstrijden voor ze Zwollenaren.