Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Liverpool

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Liverpool

Liverpool, behoort sinds de oprichting van de club tot de grootste clubs van Engeland. Bij de Engelse club spelen op dit moment twee Nederlanders: Virgil van Dijk en Cody Gakpo. De twee Nederlanders hebben beide hun ware liefde gevonden, voordat ze een transfer maakte naar hun droomclub.

Steeds meer mensen zijn benieuwd wie de spelersvrouwen zijn achter de voetballers van Liverpool, vandaar hebben we dit bericht geschreven. In dit bericht lees je wie de spelersvrouwen zijn achter de voetballers van Liverpool.

Inhoudsopgave

Magi Salah is de  vrouw van Mohamed Salah

Magi Salah, is de vrouw van Liverpool-aanvaller Mohamed Salah. Mohammed, trouwde samen met Magi in hun geboorteland Egypte. Ze wonen alweer heel wat jaren in Liverpool. De aanvaller van de Engelse club voetbalt hier sinds 2017.

Op 1 juli 2017 betaalde Liverpool 42 miljoen euro voor de aanvaller uit Egypte. Salah, heeft samen met zijn vrouw twee kinderen; Kayan en Makka. Het gezin lijkt het uitstekend naar hun zin te hebben in Liverpool

Lorena Mañas is de vriendin van Darwin Núñez 
© Instagram

Lorena Mañas is de vriendin van Darwin Núñez 

De Argentijnse aanvaller Darwin Núñez zien we steeds vaker in de basis bij Liverpool. Hij heeft een relatie met de prachtige Lorena Mañas. Het stel heeft 2 kinderen, ook hebben ze een hond. Het gezin-Núñez is woonachtig in Liverpool.

De vriendin van Darwin Núñez werd enkele keren gezien tijdens de wedstrijden van het Argentijnse elftal in Qatar. Ze werd onder meer gezien met Antonela Roccuzzo, de vrouw van superster Lionel Messi.

Gera Ponce is de vriendin van Luis Díaz 
© Instagram

Gera Ponce is de vriendin van Luis Díaz 

De 26-jarige Colombiaanse linksbuiten Luis Díaz speelt sinds 30 januari 2022 bij het Engelse Liverpool. De club uit het gelijknamige Liverpool betaalde 47 miljoen euro voor de buitenspeler. Díaz, kwam over van FC Porto. Zijn prachtige vriendin Gera Ponce verhuisde ook mee naar Liverpool. Samen met zijn prachtige vriendin heeft hij inmiddels een dochter.

Larissa Peereira vrouw van Roberto Firmino
© Instagram

Larissa Peereira vrouw van Roberto Firmino

Larissa Peereira is de prachtige vrouw van Roberto Firmino. Het stel is zelfs getrouwd. De aanvaller van Liverpool heeft samen met zijn bloedmooie vrouw 3 kinderen. Ze zijn in verwachting van de 4e. Roberto, woont samen met zijn vrouw sinds 2015 in het Engelse Liverpool. Larissa Peereira, is een bekend persoon in haar geboorteland, Brazilië. Ze hebben al sinds 2014 een relatie en trouwde in 2017. Toen hadden ze al twee kinderen.

Hannah Atkins is de vriendin van Trent Alexander-Arnold
© Instagram

Hannah Atkins is de vriendin van Trent Alexander-Arnold

Hannah Atkins is de bloedmooie vriendin van Liverpool-rechtsback Trent Alexander-Arnold. De vriendin van Trent Alexander-Arnold is erg ingetogen, tot 2021 waren er geen foto’s van het stel te vinden. In de zomer van 2021 zijn ze meerdere keren wandelend gespot en gefotografeerd. Voor de rest is er erg weinig bekend over het privéleven van de vriendin van Trent. Wel, weten we dat ze een opleiding volgt aan de universiteit. 

Rike Nooitgedagt, vriendin van Virgil van Dijk

Rike Nooitgedagt, is al méér dan 10 jaar de vriendin van Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk. Het stel kreeg in 2014 hun eerste kindje. Inmiddels hebben Virgil en Rike twee prachtige dochters. Helaas voor Rike, zijn ze nog niet getrouwd. Wellicht dat het nog komt. Een ding weten we wel; Virgil van Dijk en zijn vriendin Rike Nooitgedagt zijn samen met hun twee dochters dolgelukkig in Liverpool.

Rute Cardoso is de knappe vriendin van Liverpool-aanvaller Diogo Jota
© Instagram

Rute Cardoso is de knappe vriendin van Liverpool-aanvaller Diogo Jota

Rute Cardoso is de 26-jarige vriendin van Diogo Jota. Twee jaar geleden is hun eerste kind geboren. Wanneer Diogo even niet aan het voetballen is, gaan ze het liefst op vakantie. Rute en Diogo hebben samen onder meer Dubai, Griekenland en Zwitserland bezocht.

Júlia Vigas is de vriendin van Thiago Alcántara
© Instagram

Júlia Vigas is de vriendin van Thiago Alcántara

Júlia Vigas, is de knappe Spaanse vriendin van Thiago Alcántara. Het stel heeft samen twee kinderen; een jongen en een meisje. De vriendin van Thiago is erg actief op Instagram. Ze heeft al méér dan 1.200 berichten geplaatst. Ook Júlia en Thiago wonen samen in Liverpool. Naast Júlia in het dagelijks leven voor de kinderen zorgt, is ze vaak in de sportschool te vinden.

Rebecca Burnett de vrouw van Jordan Henderson

Rebecca Burnett, is de vrouw van Liverpool-aanvoerder Jordan Henderson. Het stel is al méér dan 15 jaar samen, ze trouwde al in 2014. Het stel is erg gelukkig met hun drie kinderen. Over het algemeen is er vrij weinig bekend over het leven van Rebecca, ze staat het liefst buiten de spotlights. 

Natalia Loewe vrouw van Alisson Becker
© Instagram

Natalia Loewe vrouw van Alisson Becker

Natalia Loewe, is de knappe Braziliaanse vrouw van Alisson Becker. Het stel is al sinds 2012 en trouwde 6 jaar later in 2018. Dit alles lees je in ons eerder geschreven bericht. De vrouw van Alisson zorgt voor de kinderen, daarnaast werkt ze als dokter. Ze is dus niet alleen knap, ook intelligent. 

Amy Fletcher is de vrouw van James Milner

De 37-jarige James Milner is al 7 jaar getrouwd met Amy Fletcher. De vrouw van James Milner is bekend door haar rol in verschillende tv-series. Ze is geboren op 8 november 1978 in New York, haar man is geboren in het verenigd koninkrijk.

Tamara Tia Gomez de vrouw van Joe Gomez
© Instagram

Tamara Tia Gomez de vrouw van Joe Gomez

Joe Gomez, mag sinds 29 juli 2021 Tamara zijn vrouw noemen. Het stel trouwde in gezelschap van familie en vrienden. De Engelse centrale verdediger Joe Gomez staat de laatste seizoenen steeds vaker in de basis. Hij staat onder meer naast Virgil van Dijk.

Rachel Roberts vriendin van Andrew Robertson

Rachel Roberts is de Schotse vriendin van Liverpool-verdediger Andrew Robertson. Ze hebben al een relatie sinds hun tienerjaren. Ze kwamen elkaar al op de middelbare school tegen. De vriendin van Andrew Robertson bevindt zich het liefst buiten de spotlights.

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo
© Instagram

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo

Noa van der Bij, is de bloedmooie vriendin van Liverpool aanvaller en ex-PSV’er Cody Gakpo. Het stel kreeg in 2020 een relatie. Noa, is fanatiek supporter van haar vriend. We zien haar namelijk bij elke wedstrijd van de Engelse topclub.