Spelersvrouw.nl

Rachel Roberts vriendin van Andrew Robertson

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 september 2019

Laatst Geüpdatet: 11 december 2022

Rachel Roberts is de vriendin van Andrew Robertson, een Schotse speler van Liverpool FC. Ze leerden elkaar kennen in hun geboorteland Schotland en mogen met recht elkaars jeugdliefde genoemd worden.

Inhoudsopgave

Rachel Roberts vriendin Andrew Robertson

Rachel Roberts liep Andrew Robertson op de St. Ninian’s High School nabij Glasgow tegen het lijf. Middels gemeenschappelijke vrienden kwamen ze elkaar ook buiten school steeds vaker tegen.

“Rachel zat het jaar onder mij op school, maar we gingen met dezelfde vrienden op. We kwamen uiteindelijk definitief samen toen ik negentien jaar was. Ik kreeg eens een melding op Facebook dat ze jarig was en wenste haar gelijk na twaalven een fijne verjaardag.

“”Rachel had me door en zei dat het duidelijk een poging was haar te versieren. Trots als ik was ontkende ik het, maar ze had natuurlijk wel een punt”, vertelde Robertson in mei 2018 al eens in The Guardian.

Rachel Roberts en Andrew Robertson hebben een zoontje

Het legde dus geen windeieren, want inmiddels zijn ze al jaren gelukkig samen. Rachel Roberts heeft tegenwoordig een eigen sportkledingmerk genaamd Oro Sport, nadat ze ook een tijdje heeft gewerkt in een Spaanse bank.

In augustus beviel Rachel van haar eerste kindje met vriend Andrew Robertson: een zoontje met de naam Rocco.

Andrew Robertson speler Liverpool FC en Schotland

Andrew ‘Andy’ Robertson is in maart 1994 geboren in Glasgow. Hij brak echter niet door bij Celtic of Rangers FC, maar bij Queen’s Park en daarna Dundee United. In 2014 verkaste Robertson, samen met vriendin Rachel Roberts, naar Engeland.

Hij ging er spelen voor Hull City en verdiende na drie goede seizoenen de droomtransfer naar Liverpool FC. Daar groeide Robertson in no-time uit tot één van de beste linksbacks van het land. Bij Liverpool speelt hij achterin samen met Joe Gomez, Virgil van Dijk en Trent Alexander-Arnold.

Rachel Roberts is goed bevriend met Natalia Loewe, de vrouw van Alisson Becker.

Vriendin Rachel Roberts zit dan ook zeer regelmatig met een trotse glimlach van oor tot oor op de tribunes van Anfield.