Spelersvrouw.nl

Elisa van der Wolder vriendin van Nick Venema

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 september 2019

Laatst Geüpdatet: 30 augustus 2022

Elisa van der Wolde is de vriendin van Nick Venema, spits van FC Utrecht die verhuurd werd aan Almere City. De twee zijn al sinds juli 2014 bij elkaar en gingen reeds meermaals samen op vakantie.

Inhoudsopgave

Elisa van der Wolde vriendin Nick Venema

Elisa van der Wolde is geboren en getogen in Groningen, waar ze ook nog steeds woont. Toch is ze logischerwijs ook zeer regelmatig te vinden in Utrecht, waar haar vriend Nick Venema voetbalt.

De 21-jarige brunette zit nog op school, maar in de vakanties pakt ze graag het vliegtuig met haar grote liefde. Zo genoten ze samen al van onder anderen Curaçao, Parijs en Jakarta en Bali (Indonesië).

Op haar Instagram zien we dat Elisa niet bang is om met fraaie bikinifoto’s haar afgetrainde lichaam te tonen. Daar mag vriend Nick Venema toch behoorlijk trots op zijn!

Nick Venema speler FC Utrecht

Nick Venema is geboren in Austerliz, in de Utrechtse gemeente Zeist. Hij sloot in 2014 aan in de jeugdopleiding van FC Utrecht en maakte twee jaar later zijn profdebuut, namens Jong FC Utrecht in de toenmalige Jupiler League (tegenwoordig Keuken Kampioen Divisie).

Nog een jaar later, in 2017, mocht Veneman onder toeziend oog van vriendin Elisa van der Wolde ook zijn eerste minuten in de hoofdmacht maken. Hij viel vlak voor tijd in tijdens de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen PSV. In het seizoen 2019/2020 werd Venema verhuurd aan Almere City.

Nick Venema jeugdinternational van Oranje

Verder is Venomenema, zoals zijn bijnaam luidt, Nederlands jeugdinternational van Oranje en staat hij bekend als één van de grotere talenten van het land op de spitspositie.

Het is dus goed mogelijk dat we nog veel van hem gaan horen, en dat Elisa van der Wolde een bekende spelersvrouw gaat worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I LOVE YOU🥰 #5yearsanniversary

Een bericht gedeeld door E L I S A (@elisavdwolde) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💑

Een bericht gedeeld door E L I S A (@elisavdwolde) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I LOVE YOU♥️

Een bericht gedeeld door E L I S A (@elisavdwolde) op