Spelersvrouw.nl

Blossom Blue vriendin van Noa Lang

Blossom Blue is de vriendin van Noa Lang, voetballer van Ajax. Hij maakte in 2013 de gevoelige transfer van Feyenoord naar de grote rivaal uit Amsterdam, waar Noa zijn huidige vriendin leerde kennen. Blossum en Noa zijn in verwachting van hun eerste kindje, dat lees je in ons eerder geschreven artikel.

Inhoudsopgave

Blossom Blue vriendin Noa Lang

Noa Lang stond altijd bekend als een ‘enfent terrible’. En niet geheel onterecht, erkende hij al eens aan ELF Voetbal. “Op alles had ik een weerwoord. Dat moest veranderen.”

“Maar dat betekent niet dat ik opeens een ander mens ben. Ik zal nooit een ideale schoonzoon worden”, gaf Noa toe. Daar zijn de ouders van zijn vriendin Blossom Blue mooi klaar mee!

Noa Lang speelde in jeugd Feyenoord

Zoals gezegd speelde Noa Lang in de jeugd van Feyenoord. De in 1999 in Capelle aan de IJssel geboren aanvaller koos er in 2013 voor om over te stappen naar het gehate Ajax.

Dat kwam niet helemaal als een verrassing, want Lang gaf in Rotterdam altijd al toe dat hij fan van Ajax was. Een sporttas van ‘zijn’ Feyenoord hoefde hij niet.

Noa Lang oud-speler van Ajax

Niet alleen op sportief gebied pakte de move naar Ajax goed uit: ook op romantisch gebied was het een voltreffer.

In de hoofdstad van het land leerde hij namelijk vriendin Blossom Blue kennen. Tegenwoordig is Noa Lang nog altijd gelukkig samen met deze knappe dame. Hij speelde in de jeugdopleiding samen met Donny van de Beek, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Ryan Gravenberch.

Club Brugge

Op 1 juli 2021 maakte hij definitief de overstap naar Club Brugge. Hiervoor was hij 9 maanden gehuurd door de club uit Brugge. Simon Mignolet en Ruud Vormer zijn twee bekende teamgenoten van Noa. Omdat hij bij Brugge erg goed speelt, tonen verschillende topclubs interesse. Wellicht is het binnenkort tijd voor de volgende stap.