Spelersvrouw.nl

Jasmien Claes, vriendin van Simon Mignolet

Jasmien Claes vriendin Simon Mignolet

Simon Mignolet is al sinds zijn jeugdjaren samen met Jasmien Claes. Ze trouwden reeds en wonen momenteel in Liverpool.

Jasmien Claes is master in de rechten en werkt als juridisch assistente. In 2015 stapten ze in het huwelijksboot in Sint-Truiden, waar Mignolet opgroeide. Jasmien Claes komt uit Zepper. Toen ze het stadhuis uit kwamen, stond er een erehaag aan spelertjes gekleed in de geel-blauwe kleuren van de club op hun te wachten.

Bijzonder bij het huwelijk waren verder de schoenen van de doelman: Ze werden door schoenenfabrikant Ambiorix uit Tongeren gemaakt, maar Mignolet had ze zelf ontworpen. ,,Speciaal voor de gelegenheid haalde Mignolet ook de mode-ontwerper in zich naar boven. Hij ontwierp namelijk zelf de schoenen die hij op het huwelijk zal dragen. Het gaat om schoenen uit zwart gelakt kalfsleer met daarop zwarte accenten in suède.” Het koppel gaf een feest voor driehonderd genodigden.

Jasmien Claes vriendin Simon Mignolet

Alvorens Mignolet naar Engeland vertrok, woonde hij nog thuis bij zijn ouders: ,,Ik zal moeten leren koken, wassen en strijken voor die transfer (lacht). Thuis doen mijn ouders alles voor mij, maar ik ben 22 en het is tijd om alleen te gaan wonen. Als ik naar het buitenland ga, zal mijn vriendin Jasmien het eerste jaar ook niet meegaan. Zij heeft in haar studies Rechten nog één jaar voor de boeg en ze moet die studies absoluut afmaken. Ze zal mij wel genoeg komen bezoeken”, vertelde de sluitpost destijds.

Mignolet studeerde zelf Politieke en Sociale Wetenschappen in Leuven, maar of hij dat heeft afgemaakt is de vraag: ,,Ik moet in juni examens afleggen, maar ik moet nog al mijn boeken kopen en beginnen te studeren. Ik weet niet eens wat het moeilijkste vak is, want ik ben dit jaar nog niet naar de les geweest. Ik ben op dit moment in de eerste plaats voetballer en dan pas student. Als ik naar het buitenland vertrek zal ik met de universiteit overleggen wat er mogelijk is om toch nog mijn diploma te behalen. Ik moet nog vijf examens afleggen in mijn Bachelor-jaren en dan begin ik aan het Master-jaar.”

1 comment