Spelersvrouw.nl

Roos America, de knappe vriendin van Ruud Vormer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Roos America is de vriendin van Ruud Vormer. Ze mag zich met recht één van de slimste spelersvrouwen noemen: Roos America, de vriendin van Ruud Vormer, is trauma-arts op de spoedeisende hulp. En bovendien is ze knap, heel knap!

Inhoudsopgave

Roos America vriendin Ruud Vormer

Roos America is de vriendin van Ruud Vormer. Blond, een stralende glimlach en een warme uitstraling. Roos America mag met recht de hoofdprijs worden genoemd voor Ruud Vormer. Ze noemde hem al eens haar toyboy, omdat de blondine ouder is. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in Bloemendaal, had Vormer de leeftijd van haar broertje. Desondanks begon ze hem na een paar afspraakjes echt leuk te vinden.

De controlerende middenvelder speelde bij AZ, Roda JC en Feyenoord best redelijk, maar echt naam en faam maken lukte niet in de Eredivisie. Bij Club Brugge is de blonde spelmaker wel een grote meneer. Vormer en zijn inmiddels vrouw Roos hebben het er bovendien goed naar hun zin, al heeft dokter America wel offers moeten brengen vanwege de voetbalcarrière van haar man. “We hebben eerst vier jaar in Limburg gewoond, toen in Rotterdam en daarna moesten we naar België. Dat je zoiets hoort en er twee dagen later al met je hele gezin en spullen moet zijn, daar heb ik het weleens moeilijk mee gehad”. Vanwege Roos’ carrière besloot Vormer al eens een aanbieding uit Engeland te laten schieten. Zijn vriendin zag het niet zitten om thuis te gaan zitten.

Ruud Vormer heeft een relatie met ‘dokter’ Roos America

Roos America is de vriendin van Ruud Vormer. “Op de basisschool wist ik al dat ik de medische wereld in wilde. Mijn voorkeur ging uit naar plastische chirurgie. Geen tietjes, maar reconstructief: voor kindjes met brandwonden en dergelijke. Punt is dat je daarvoor een specialisatie van zes jaar moet doorlopen. Dat gaat niet met deze relatie, want Ruud zit nooit lang genoeg op één plek. Vandaar dat ik voor de spoedeisende hulp heb gekozen”, vertelde de blondine in een interview. In België wordt ze al vergeleken met Paris Hilton en tevens genomineerd als één van de mooiste voetbalvrouwen in het land.

Samen hebben ze een zoontje: Valente. Een dochter is bovendien in aantocht. En als gezin hebben ze ook één Facebook-profiel, dat vol met zoete plaatjes van het nog altijd smoorverliefde koppel. Vormers vriendin Roos heeft inmiddels ook een baan in België gevonden als arts.

Roos America is te volgen via Instagram.