Spelersvrouw.nl

Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek

Estelle Bergkamp is de vriendin van Donny van de Beek, een Nederlandse voetballer van Ajax. Estelle is de dochter van niemand minder dan voormalig topaanvaller Dennis Bergkamp.

Estelle Bergkamp vriendin Donny van de Beek

Estelle Bergkamp is geboren en getogen in Amsterdam. Ze studeerde aldaar hotel- en evenementmanagement op de TIO en heeft al de nodige bijbaantjes achter haar naam staan: van verkoper bij Ruisvis B.V. tot administratief medewerker en verkoper bij Loft Boutique.

Vader Dennis Bergkamp is tegenwoordig actief als assistent-trainer bij Almere City, nadat hij enkele jaren geleden met de nodige ophef vertrok bij Ajax. Toch zal dochter Estelle Bergkamp natuurlijk wel regelmatig in de Johan Cruijff Arena aanwezig zijn: om vriend Donny van de Beek toe te juichen.

Marijn van Eijkelenburg ex-vriendin Donny van de Beek

Donny van de Beek heeft lang een relatie gehad met Marijn van Eijkelenburg. Beiden zijn geboren en getogen in het pittoreske Nijkerkerveen. Ze kenden elkaar dan ook al van toen ze nog klein waren.

Toch liep het in 2018 helaas stuk tussen de Ajax-speler en de knappe blondine, die werkzaam is in de zorg. Na het beƫindigen van de relatie door Donny en Marijn hebben ze besloten het even rustig aan te doen, maar in de zomer van 2019 is hij dus zijn hart verloren aan vriendin Estelle Bergkamp.

Vriendin Estelle is dochter van Dennis Bergkamp

Estelle Bergkamp is zelf nog nooit een spelersvrouw geweest, maar als dochter van Dennis Bergkamp heeft ze natuurlijk al even af kunnen kijken op dat gebied. Bovendien is ze goede vrienden met Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong.

Helaas is laatstgenoemde wel naar FC Barcelona vertrokken. En de vraag is nog hoelang haar vriend Donny van de Beek bij Ajax blijft, want ook hij wordt aan grote buitenlandse clubs gelinkt. Hoe dan ook zal hij tot die tijd veel samenzijn met zijn kersverse vriendin Estelle Bergkamp!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

lovely day with this beauty 💓💕

Een bericht gedeeld door Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

25 years of marriage for the prettiest parents. Keep showing the world what true love is💗🌷🌸

Een bericht gedeeld door Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday Dad, Thank you for always being there. You are my true hero. Love you 🎈❤️

Een bericht gedeeld door Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) op