Spelersvrouw.nl

Ingrid Gaixas vriendin van Carles Alena

Ingrid Gaixas is de vriendin van Carles Alena, een talentvolle middenvelder van voetbalclub Getafe FC. De twee zijn inmiddels al meer dan vijf jaar gelukkig samen, en kunnen dus met recht elkaars jeugdliefdes genoemd worden.

Inhoudsopgave

Ingrid Gaixas vriendin Carles Alena

Ingrid Gaixas is net als Carles Alena geboren en getogen in Catalonië, de trotse streek waarin ook club FC Barcelona zetelt. De beeldschone brunette is dol op mooie kleding, waar ze graag in poseert voor de nodige Instagram-kiekjes. Al is ze ook niet bang om haar strakke lichaam te tonen op fraaie bikinifoto’s.

Ingrid Gaixas en Carles Alena hebben een hond Grey

Verder zien we regelmatig de hond Grey (geboren in mei 2018) opduiken: het ‘kindje van Ingrid en Carles’, zo noemen ze het zelf. En dat ze blij zijn met Grey moge duidelijk zijn, want de trouwe viervoeter heeft zelfs een eigen Instagram-pagina gekregen!

Verder is Ingrid dol op festivals en zonnebaden op het heerlijke strand van Barcelona. We geven haar zeker geen ongelijk.

Carles Alena oud-speler FC Barcelona

Carles Alena geldt al jarenlang als één van de grootste beloftes van FC Barcelona. Kenners voorspellen dat hij uiteindelijk een belangrijke kracht op het middenveld van de Blaugranas gaat worden, aan de zijde van niemand minder dan ‘onze’ Frenkie de Jong.

Hoe dan ook kan Carles op de steun van vriendin Ingrid Gaixas rekenen. Zij is immers met enige regelmaat in Camp Nou te vinden. Helaas zonder hond Grey, maar dat mag de pret niet drukken!

Inmiddels is Alena verhuist naar Getafe FC waar hij eerst één seizoen leenspeler was, is hij nu gekocht en vaste waarde voor het team.

© Instagram