Spelersvrouw.nl

Estelle Lenglet vrouw van Clement Lenglet

Estelle Lenglet is de vrouw van Clement Lenglet, een Franse speler van Tottenham Hotspur. De twee zijn al jarenlang samen en gaven eind 2018 het ja-woord aan elkaar.

Inhoudsopgave

Estelle Lenglet vrouw Clement Lenglet

Estelle Leek gaat tegenwoordig dus door het leven als Estelle Lenglet-Leek. De knappe krullenbol is een trouwe supporter van haar Clement Lenglet, want ze is al sinds de start van laatstgenoemde zijn carrière op de tribunes in de voetbalstadions te vinden.

Ze woont tegenwoordig dan ook in Barcelona, al houdt Estelle er ook wel van om op vakantie naar andere landen te gaan. Zo zien we op haar Instagram-pagina kiekjes vanuit onder anderen Marrakesh (Marokko), Faro (Portugal), Hakone (Japan) en de Hạ Longbaai in Vietnam. Verder vliegen ze natuurlijk ook met enige regelmaat terug naar hun geboorteland Frankrijk.

Clement Lenglet oud-voetballer FC Barcelona

Clement Lenglet is in 1995 geboren in Beauvais. Hij debuteerde in 2013 als profvoetballer namens jeugdliefde AS Nancy, dat hij in 2017 verruilde voor Sevilla CF.

Uiteindelijk woonden hij en zijn vrouw Estelle Lenglet slechts anderhalf jaar in Andalusië, want in juli 2018 maakte hij voor bijna veertig miljoen euro de overstap naar FC Barcelona. Daar tekende Lenglet voor vijf seizoenen, dus voorlopig zullen hij en Estelle nog wel in Catalonië te bewonderen zijn.

Clement Lenglet speler Frankrijk

Naast een succesvolle carrière als clubvoetballer is Lenglet ook volwaardig international van Frankrijk. In juni 2019 maakte hij op 23-jarige leeftijd zijn debuut voor Les Blues, onder bondscoach Didier Deschamps.

Zijn vriendin en tegenwoordig zelfs vrouw Estelle Lenglet-Leek mag dus ontzettend trots op haar grote liefde zijn!