Spelersvrouw.nl

Sam Reus de vriendin van Tallon Griekspoor

Sam Reus is de vriendin van Tallon Griekspoor, een Nederlandse tennisser. De knappe blondine overwon in 2017 nog de strijd tegen anorexia en dankt daarvoor onder meer haar trouwe vriend, die een enorme steun is gebleken. Tallon is het jongere broertje van oud-tennisser Scott Griekspoor.

Inhoudsopgave

Sam Reus vriendin Tallon Griekspoor

Sam Reus studeert op de Hogeschool TIO in Amsterdam en verdient ondertussen haar centen met een bijbaantje als ober in The Harbour Club. Ze is geboren in Den Helder, en woont daar ook nog steeds.

Op basis van haar foto’s op de sociale media is de vriendin van Tallon Griekspoor een vrolijke en zelfverzekerde jongedame, maar helaas is dat lang niet altijd het geval geweest. In 2017 overwon ze namelijk een lange strijd tegen anorexia. Ze schreef daar destijds over op Facebook dat ze ‘zichzelf verloor in de gedachtes van anorexia, maar de ziekte dankzij steun van geliefden overwon’.

Vriendin Tallon Griekspoor overwon anorexia

“Met een bijzonder maar toch positief gevoel kijk ik terug naar deze periode en het moment waarop ik dit bericht schreef. Positief omdat ik uiteindelijk alleen maar heb geleerd van de situatie.”

“Na regen komt zonneschijn en de lieve mensen om mij heen zorgen voor een hele hoop zonnestralen, elke dag weer”, jubelt Sam nu. Eén van die lieve mensen is natuurlijk vriend Tallon Griekspoor.

Tallon Griekspoor Nederlandse tennisser

Tallon Griekspoor is geboren in Haarlem, in 1996. Zijn hoogste ranking op de tennisranglijst was plek nummer 287, in augustus 2016.

Tallon is het jongere broertje van Scott Griekspoor, die ook tennisser was. Scott legde zijn racket echter voorgoed terug in de kast in 2019, toen problemen met zijn knie hem bleven teisteren.

Voordeel is dat Scott nu meer tijd heeft om zijn broertje Tallon Griekspoor naar alle tennisbanen te volgen. Daar zit hij bijna altijd trouw op de tribune, samen met Tallons vriendin Sam Reus natuurlijk!