Spelersvrouw.nl

Mandy Lageschaar is de vrouw van Arjan Knipping

Mandy Lageschaar vrouw vriendin Arjan Knipping

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 augustus 2018

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Mandy Lageschaar is de vrouw van Arjan Knipping. De twee zijn al even gelukkig met elkaar en hebben nu zelfs een volgende stap gezet in hun relatie. Mandy en Arjan zijn in juli 2018 de trotse ouders geworden van een kindje. Het kindje heeft de naam Nora Iris Maartje Knipping gekregen.

Inhoudsopgave

Mandy Lageschaar vrouw Arjan Knipping

Mandy Lageschaar is de vrouw van Arjan Knipping. De twee zijn al lange tijd samen. In 2015 besloten de twee dat het tijd werd om dezelfde achternaam aan te nemen. Ze kozen dan ook op 24 januari 2015 voor een geregistreerd partnerschap. Iets wat een aantal jaar later zeer handig uitkwam, toen bekend werd dat Mandy zwanger was van hun eerste kindje. Op 25 juli, drie dagen na de uitgerekende datum, werd het eerste kindje van Mandy en Arjan geboren. Het dochtertje kreeg de naam Nora Iris Maatje Knipping mee.

Buiten het moederschap heeft Mandy ook hard gewerkt aan een eigen carrière. De in Lichtenvoorde woonachtige jongedame heeft Sociaal Pedagogische Hulpverleningsinstanties gestudeerd en is tegenwoordig werkzaam als gezinsbegeleider bij ‘S-Heerenloo.

Arjan Knipping zwemmer

Arjan Knipping is bekend geworden als zwemmer. De 23-jarige jongeman timmert al een tijdje aan de weg als het gaat om zijn carrière als zwemmer. Al op jongere leeftijd verliet hij het ouderlijk huis om bij PSV in Eindhoven aan de slag te gaan om een nog betere zwemmer te worden.

Met succes, want inmiddels zien we hem zelfs voorbij komen tijdens de kampioenschappen waar het echt om draait. Vooral op zijn specialiteit, de 400 meter wisselslag, wordt de komende jaren dan ook veel van Arjan Knipping verwacht.

Mandy Lageschaar is te volgen via Instagram en Facebook.