Spelersvrouw.nl

Elissa Sainsbury is de vrouw van Trent Sainsbury

Elissa Sainsbury vrouw Trent Sainsbury

Elissa Sainsbury is de vrouw van Trent Sainsbury. De twee zijn al sinds 2011 samen, maar kinderen hebben ze nog niet. Het is niet ondenkbaar dat Trent zich eerst op zijn voetbalcarrière wil richten alvorens hij aan kinderen begint. In de zomer van 2018 begon Sainsbury aan een avontuur bij PSV Eindhoven.

Inhoudsopgave

Elissa Sainsbury vrouw Trent Sainsbury

Elissa Sainsbury is de vrouw van Trent Sainsbury. Elissa is sinds 2011 de vriendin van Trent Sainsbury en in 2013 stapten de twee in het huwelijksbootje. Trent leerde zijn vriendin kennen toen hij voetbalde voor Central Coast Mariners. Zij is de dochter van toenmalig coach Graham Arnold.

Volgens Scott Sainsbury, de vader van Trent, heeft zijn zoon veel te danken aan de bloedmooie Elissa. “Elissa is een lieve meid, zij organiseert zijn leven, vertelt hem wanneer hij moet trainen, welke wedstrijd hij heeft en hoe laat hij er moet zijn”, zo gaf de vader van Trent al aan. Het is dan ook duidelijk dat Elissa de sterke vrouw is achter Trent.

Twijfels over de relatie

Toch was niet iedereen gelijk te spreken over de relatie tussen Elissa en Trent. Zij offerde haar vastgoedcarrière op om de voetballer te steunen. David Kist, die Trent al kent vanaf jongs af aan, maakte zich bijvoorbeeld zorgen omdat zij de dochter is van zijn toenmalig coach.

“Toen ik voor het eerste hoorde over de relatie, dacht ik: ‘Je maakt echt een grap, wat ben je nou aan het doen? Het kon in zijn voordeel werken of het kon zijn carrière verpesten. Trent veranderde op dat moment echt.” Uiteindelijk pakte het goed uit voor Trent en is hij nog altijd dolgelukkig met Elissa, met wie hij sinds 2013 getrouwd is.

Elissa Sainsbury is te volgen via Instagram.