Spelersvrouw.nl

Dit bloedmooie model is de vriendin van Jude Bellingham

Dit bloedmooie model is de vriendin van Jude Bellingham

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 12 juni 2023

Jude Bellingham, is met afstand de belangrijkste speler van Borussia Dortmund. Het gaat enorm goed met zijn carrière, de Engelsman heeft de topclubs voor het uitkiezen. In de zomer maakt Jude naar alle waarschijnlijkheid de overstap naar Real Madrid. 

De deal is rond, Jude Bellingham vertrekt inderdaad naar Real Madrid. De Spaanse grootmacht betaald meer dan 100 miljoen euro voor het supertalent.

Ook met het liefdesleven van Jude Bellingham gaat het goed. Asantewa Chitty is de bloedmooie vriendin van Jude Bellingham. Zij werkt in het dagelijks leven als model, en dat snappen we wel! De vriendin van Jude Bellingham ziet er fantastisch uit.

Asantewa Chitty is de vriendin van Jude Bellingham
© Instagram

Inhoudsopgave

Asantewa Chitty is de vriendin van Jude Bellingham

Asantewa Chitty is de vriendin van Jude Bellingham. Ze hebben sinds november 2022 een relatie. Asantewa en Jude worden zelden in het openbaar te zien. Ze komen beiden niet uit voor hun relatie.

 De vriendin van Jude Bellingham wil namelijk buiten de spotlights blijven. Vandaar dat ze zelden samen gespot worden. De vriendin van Jude Bellingham verhuist met hem mee naar de Spaanse hoofdstad.

Oud-middenvelder Borussia Dortmund

Jude Bellingham, is een vaste waarde op het middenveld van Borussia Dortmund. Marco Reus en Emre Can zijn de andere middenvelders die meestal in de basis staan. Ook Marco Reus heeft een prachtige vriendin.

De Engelsman speelt onder meer samen met oud-Ajacied Sebastian Haller. Ook supertalent Youssoufia Moukoko staat regelmatig in de basis. Hij maakte op 15-jarige leeftijd al zijn debuut in het eerste elftal van Borussia Dortmund.

Transfer naar Real Madrid 

Dat de clubs in de rij staan voor Bellingham, weet hij zelf maar al te goed. Hij gaf aan het liefst de overstap te maken naar Real Madrid.

Ook Real Madrid had interesse, de deal is officieel rond. Vanaf volgend seizoen zien we Jude Bellingham in het shirt van Real Madrid.

Lees ook: Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Real Madrid