Spelersvrouw.nl

Suze van Rozelaar, de nieuwe vriendin van Ronald de Boer

Suze van Rozelaar vriendin Ronald de Boer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 maart 2015

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Twee jaar lang hadden ze een buitenechtelijke relatie, alvorens Ronald de Boer zijn vrouw Sharon Cohen en hun drie kinderen verliet voor zakenvrouw Suze van Rozelaar. Met zijn nieuwe vriendin is hij inmiddels al weer enkele jaren gelukkig en heeft hij een tweede leg ter wereld gebracht.

De oud-voetballer en huidig voetbalanalist leidde jarenlang een dubbelleven. Hij bedroog zijn vrouw Sharon met Suze, een boutiquehoudster uit Amsterdam Zuid, waar in de trendy Cornelis Schuytstraat eigenaar is van modezaken Charly en Charly Ensuite. In winkels wemelt het van de bekende Nederlanders. De affaire zou zijn ontstaan toen Ronald de Boer nog even zijn zakken vulde in de nadagen van zijn carrière in Qatar.

Hij vloog regelmatig terug naar Nederland en ontmoette in die periode Suze, met wie hij het buitengewoon gezellig had. Sharon en Ronald hebben drie kinderen: Maxime, Demi en Brooke. Zijn nieuwe vlam is er één van het uitgesproken soort. Tegenover maandblad Linda maakte ze er geen geheim van helemaal niets met voetbal te hebben en dat al helemaal niet interessant op televisie te vinden.

Suze van Rozelaar, vriendin Ronald de Boer

,,Ronald is heel makkelijk. Als hij voetbal wil kijken en ik iets anders wil zien, kijkt hij in de slaapkamer. Dat is zo’n beetje de regel. Een enkele keer vraagt hij nog weleens of ik bij hem kom zitten omdat hij dat zo gezellig vindt. Niet dat ik snap wat hij daar zo gezellig aan vindt: hij ziet of hoort niets meer als er zich voetbal op het scherm afspeelt. Ik kan naakt voor hem gaan staan dansen en hij heeft het niet in de gaten, ik zweer het. Dat vragen heeft hij nu opgegeven, ik stelde blijkbaar vragen die volgens hem hééééél dom waren. Waarom zijn die voetbaltenues zo lelijk? Vroeger waren het leuke korte broekjes, nu van die hobbezakken. Waarom zijn de rugnummers zo uiteen lopend? Waarom niet gewoon één t/m elf?”

Ook de pogingen van Ronald de Boer om zijn jonge bloem mee naar het voetbal te nemen, bleken geen geslaagd idee: ,,In het eerste jaar van onze relatie nam Ronald mij mee naar een kampioenswedstrijd in de Arena, mijn eerste voetbalwedstrijd welteverstaan. Ik weet nog goed dat Jan Mulder vol ongeloof aan mij vroeg of ik echt nog nooit in dit stadion was geweest. Jawel hoor, antwoordde ik, in 2000 al, tijdens Sensation.” In de zomer van 2015 vertelde Ronald de Boer dat hij mogelijk voor de zesde keer vader wordt.

Het duo houdt duidelijk graag zo veel mogelijk geheim en duiken als ze samen zijn gelijk weg als er camera’s opduiken. Dat werd pijnlijk duidelijk op deze beelden van AT5:

Suze van Rozelaar vriendin Ronald de Boer