Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Ousmane Dembele?

Wie is de vriendin van Ousmane Dembele?

Op dit moment weten we dat Ousamane een vriendin heeft, hij is zelfs verloofd. Het is een verloofd met een Marokkaanse vrouw, wie dit precies is, is niet bekend.

Masour Ousmane Dembélé, zoals deze Franse voetballer voluit heet, is geboren op 15 mei 1997 in Vernon. Hij is tweebenig en is 1.78 m lang en speelt doorgaans als vleugelspeler. Hoewel Ousmane Dembélé is geboren in Frankrijk, is hij van Senegalese en Mauritaanse komaf.

In de jeugd speelde hij aanvankelijk voor achtereenvolgens ALM Évreux, Évreux FC en Stade Rennais. Bij deze laatste club maakte hij overigens ook zijn officiële debuut in het eerste elftal. 

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Ousmane Dembélé

De carrière van Ousmane Dembélé begon bij Stade Rennais 2. Voor dit team speelde hij in het seizoen 2014-2015 22 wedstrijden, waarin hij 13 keer tot scoren kwam. In 2015 stoom Ousmane Dembélé door naar het eerste elftal, waar hij op 1 oktober 2015 zijn eerste profcontract tekende.

Een maand later, op 6 november van dat jaar, zat hij voor het eerst bij de selectie van het eerste elftal van Rennais. Tijdens deze wedstrijd mocht hij een paar minuten voor tijd het veld in en maakte twee weken later zijn eerste officiële doelpunt in het shirt van Rennais. Zijn eerste hattrick maakte hij op 6 maart 2016, waardoor hij ook in de picture kwam bij Jong Frankrijk.

Het vertrek naar Borussia Dortmund

Nadat Ousmane Dembélé 26 wedstrijden uitkwam voor Stade Rennais, waarin hij 12 keer scoorde, werd hij voor 5 miljoen euro overgenomen door Dortmund. Voor deze club speelde hij zijn eerste wedstrijd eind augustus.

Uiteindelijk wist hij hier zo te reveleren dat hij hiermee een gigantische transfer wist af te dingen richting het grote FC Barcelona. Hoewel hij maar 32 wedstrijden had gespeeld voor de Duitsers, betaal Barcelona een astronomisch bedrag voor de vleugelspeler van maar liefst 105 miljoen euro. 

Het vertrek naar Barcelona

Met het vertrek van Ousmane Dembélé ging een enorme transfersom gemoeid. De Catalanen betaalde namelijk maar liefst 105 miljoen euro voor de Fransman en werd ineens de op één na duurste speler die Barcelona ooit had gekocht.

Hij mocht zelfs het oude rugnummer van Neymar overnemen en maakte zijn debuut op 9 september 2017. Ondanks de hoge verwachtingen heeft Ousmane Dembélé het nog altijd niet waar weten te maken. Hij speelt vaker in de B-selectie, dan in het eerst elftal.  Bij FC Barcelona speelt hij samen met onder andere: Frenkie de Jong, Memphis Depay en Gavi.

De interlandcarrière

Hoewel hij al in 2016 zijn debuut maakte in het eerste elftal van de Franse nationale ploeg, wist hij hier geen onuitwisbare indruk achter te laten. Hij is by far niet de onbetwiste vleugelspeler wat veel Fransen wel van hem hadden verwacht. Met zijn transfer naar Barcelona werd de druk hem volgens velen iets te veel, waardoor ook zijn prestaties wat te wensen over lieten. In de periode tussen 2016  –  2022 speelde Dembélé tot nu toe 27 wedstrijden voor ‘les bleus’ waarin hij 4 keer wist te scoren.

De vriendin van Dembélé

De vriendin van Dembélé is een Marokkaanse vrouw. Er is verder niets over haar bekend en ook op social media is er niets te vinden. Zelfs zijn ploeggenoten bij FC Barcelona wisten niet dat hij een vriendin had tot het moment dat hij vertelde dat hij zou gaan trouwen.

Ook bij etentjes en andere aangelegenheden waarbij de spelersvrouwen meekwamen, was de partner van Dembélé in geen velden of wegen te bekennen. Mocht hier in de toekomst verandering in komen, dan laat we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten. Wil je een inkijkje in het leven van deze Franse voetballer? Kijk dan op zijn Instagram.