Spelersvrouw.nl
Gavi Liefdesleven

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 september 2022

Laatst Geüpdatet: 25 juni 2023

Het gaat nog niet zo rooskleurig met het liefdesleven van Gavi. Hij is op dit moment vrijgezel. De net 18-jarige voetballer heeft nog tijd genoeg om zijn ideale droomvrouw te vinden.

Gavi, de Spaanse voetballer geboren op 5 augustus 2004, die eigenlijk in z’n volledigheid Pablo Martín Páez Gavira heet. Gavi speelt als middenvelder en is afkomstig uit de jeugdopleiding van Barcelona.

Waar hij na een overstap vanuit de jeugd van Real Betis terecht kwam. In zijn jeugdjaren wist Gavi met enige regelmaat het net te vinden. Hij behaalde net niet de mijlpaal van 100 doelpunten, maar kwam met 96 doelpunten gedurende zijn jeugd toch een heel eind.

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Gavi

Nadat Gavi vanuit de jeugd van Real Betis indruk wist te maken, zaten de scouts van onder andere Real Madrid en ook stadsgenoot Atlético Madrid op de tribunes. Toch maakte hij in 2015 de overstap naar Barcelona, toen op elfjarige leeftijd.

Hij tekende een contract tot 2020 en speelde al snel zijn eerste wedstrijd voor het elftal van Barcelona onder de 19. Het aantal wedstrijden dat hij voor het team onder 19 speelde was vrij beperkt. Al snel sloot Gavi aan bij het Barcelona ‘B’. 

Het eerste elftal van Barcelona

Nadat hij in zijn eerste 2 wedstrijden indruk had weten te maken op de toen zittende trainer Ronald Koeman, werd hij bij het eerste elftal gehaald. Zijn debuut in het eerste elftal moest echter even op zich laten wachten.

Op 14 september 2021 was het dan eindelijk zover. In de met 3-0 verloren Champions league wedstrijd tegen Bayern München maakte Gavi zijn debuut. Het eerste doelpunt volgende niet lang daarna. Op 18 december 2021 wist Gavi voor het eerst het net te vinden.

Bij FC Barcelona speelt hij samen met onder andere: Frenkie de Jong, Memphis Depay en Sergio Busquets.

Interlandcarrière van Gavi

Zijn prestaties zijn ook de bondscoach Luis Enrique niet onopgemerkt gebleven. Gavi werd door Luis opgeroepen voor de Spaanse nationale ploeg en maakte op 6 oktober zijn debuut in de wedstrijd tegen Italië die Spanje wist te winnen.

Gavi startte vanaf de basis en werd ook direct de jongste speler ooit in het shirt van de Spaanse nationale ploeg. Enkele voetballers waarmee hij samen speelt in het Spaanse elftal: Sergio Ramos, David de Gea, Álvaro Morata en Ansu Fati.

De vriendin van Gavi

Gavi is geboren in 2004, dus trouwen en kinderen is natuurlijk nog ietwat vroeg. Toch ontbreekt het de middenvelder van Barcelona niet aan aandacht en wordt hij regelmatig omringd door mooie vrouwen, maar of de ware hier ook daadwerkelijk tussen zit en of hij misschien al een vriendin heeft dat is tot nu toe onbekend.

Echter neemt dat natuurlijk niet weg dat Gavi nog een hele toekomst voor zich heeft en nog alle tijd heeft om een partner te vinden waarmee hij de rest van zijn leven kan delen. Krijg een beter kijkje in zijn leven door hem te volgen op Instagram.