Spelersvrouw.nl

Lisa Andela de vriendin van Ramon Leeuwin

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 januari 2020

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Lisa Andela is de vriendin van Ramon Leeuwin, een Nederlandse speler van voetbalclub AZ. Ze hebben samen twee kinderen: dochter Sophia en zoon Shane.

Inhoudsopgave

Lisa Andela vriendin Ramon Leeuwin

Lisa Andela heeft haar schooltijd doorgebracht op het Cios en verdiende ondertussen haar centen als barmedewerkster in café De Swetser. Later gooide ze het over een gezondere boeg, met jobs als fitness instructeur, judolerares en tandartsassistente. Haar laatste baantje was in het callcenter van Colourbox, maar inmiddels staat Lisa open voor nieuwe mogelijkheden.

Ramon Leeuwin voetballer van AZ

En dat zal weer in Nederland moeten gaan gebeuren, want in januari 2020 tekende vriend Ramon Leeuwin een contract voor anderhalf jaar bij AZ. Derhalve verhuizen Ramon, vriendin Lisa Andela en kinderen Sophia en Shane terug naar ons kikkerlandje.

Ramon Leeuwin werd door AZ weggekaapt bij Odense Boldklub uit Denemarken, waar de verdediger vier jaar geleden aan zijn eerste avontuur in het buitenland begon.

Leeuwin neemt gezien weer mee naar Nederland

Eerder kwam de 32-jarige Amsterdammer al uit voor FC Utrecht, SC Cambuur, ADO Den Haag en AGOVV. Leeuwin zelf reageerde bij het officiële persmoment: “Toen AZ zich meldde, was ik direct enthousiast over de club en het voetbal dat hier gespeeld wordt.”

“Ik verwacht hier een mooie tijd te hebben. Er is nog veel om voor te spelen. Daar gaan we vol voor. Het team staat heel goed, maar je hebt natuurlijk meer mensen nodig dan elf.”