Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Julian Brandt?

Wie is de vriendin van Julian Brandt?

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 september 2022

Laatst Geüpdatet: 30 januari 2023

Op dit moment heeft Julian Brandt geen vriendin. Hij wordt zelden gezien met vrouwen en lijkt zich volledig op zijn voetbalcarrière te focussen.

Julian Brandt is een Duitse voetballer die is geboren op 2 mei 1996 in Bremen. Julian Brandt speelt doorgaans als middenvelder er begon zijn carrière in de jeugd van SC Borgfeld. Niet lang daarna vertrok Brandt naar FC Oberneuland, waar hij van 2009 tot 2011 in de jeugd speelde.

Doordat hij hier de aandacht wist te trekken van onder andere de scouts van VfL Wolfsburg, vertrok Julian Brandt in 2011 naar deze club. Hier speelde hij 3 seizoenen in de jeugd, waarna hij in 2014 werd opgepikt door Bayer Leverkusen. 

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Julian Brandt

De prachtige carrière van Julian Brandt begon bij Bayer Leverkusen. Brandt maakt in januari 2014 de overstap naar Leverkusen, waar hij op 14 februari uiteindelijk zijn debuut in het eerste elftal mocht maken.

Veel minuten maakte Julian Brandt in zijn debuutwedstrijd niet, hij mocht in de 82e minuut het veld in voor de inmiddels ook bekende voetballen Son Heung-Min, ook wel bekend onder de roepnaam ‘Son’.

3 dagen later speelde Brandt ook in de Champion League wedstrijd tegen PSG , waarin hij nog niet direct in de basis mocht starten. Niet veel later, op 4 april 2014 was het dan eindelijk zo ver. Niet alleen kreeg Julian Brandt van toenmalig trainer Sami Hyypia een basisplek, maar wist hij in het duel tegen Hamburger SV ook nog eens het net te vinden. 

Het vertrek naar Dortmund

Nadat Julian Brandt maar liefst 165 wedstrijden uitkwam in het shirt van Leverkusen, vertrok de Duitser in 2019 voor 25.000.000 euro naar Dortmund. Onder andere door blessureleed wist hij niet verder te komen dan 18 wedstrijden in de periode tussen 2019 – 2022.

Uiteraard heeft de competitie ook een flinke tijd stilgelegen en Brandt is er alles aan gelegen om weer aan te haken bij de absolute top. Bij Borussia Dortmund speelt hij samen met onder andere: Marco Reus, Nico Schulz, Mats Hummels en Thorgan Hazard.

Uiteraard blijven we hem op de voet volgen!

De interlandcarrière van Julian Brandt

Julian Brandt debuteerde als in 2016 in de Duitse ploeg. Onder trainer Löw werd hij eerst opgenomen in de voorselectie, maar mocht helaas destijds niet mee naar het EK in Frankrijk later dat jaar.

Niet veel later in 2017 was het dan eindelijk zover. Julian Brandt maakte zijn debuut voor ‘die Mannschaft’. Inmiddels heeft hij in de periode tussen 2016 – 2022 31 wedstrijden voor de nationale ploeg gespeeld, waarin Brandt 3 keer wist te scoren.

De vriendin van Julian Brandt

Momenteel heeft Julian Brandt geen vast relatie. Of hij af en toe date, dat is verder niet bekend. Ook op zijn social media is weinig tot vinden over zijn uitgaansleven. Het vermoeden heerst dat Brandt zijn volledige focus heeft op een absolute comeback en dat er later absoluut ruimte is voor een partner. Mocht we meer weten, dan laten we het jullie uiteraard direct weten! Bekijk hier de Instagram van Julian Brandt.